Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Karadeniz Derbisinde 32. Randevu

Trabzonspor ile Çaykur Rizespor yarın yapacakları müsabakayla birlikte 32. kez karşı karşıya gelecekler.İki takım arasında oynanan 31 maçta Trabzonspor galibiyetlerde 19-5 üstünlüğü bulunuyor. 7 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı....

Haber Giriş Tarihi: 07.05.2016 13:08
Haber Güncellenme Tarihi: 07.05.2016 13:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Trabzonspor ile Çaykur Rizespor yarın yapacakları müsabakayla birlikte 32. kez karşı karşıya gelecekler.
İki takım arasında oynanan 31 maçta Trabzonspor galibiyetlerde 19-5 üstünlüğü bulunuyor. 7 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Bordo-mavililer söz konusu karşılaşmalarda rakip fileleri 58 kez havalandırırken, kalesinde ise 23 gol gördü.
TRABZON’DAKİ MAÇLAR
Trabzonspor ile Çaykur Rizespor arasında Hüseyin Avni Aker Stadyumu’nda oynana maçlarda ise ev sahibi ekibin bariz üstünlüğü bulunuyor. Bordo-mavililer 15 maçta 13 galibiyet, 1 beraberlik, 1 de mağlubiyet aldı. Sahasında Çaykur Rizespor’a 33 gol gönderen Trabzonspor, kalesinde ise 9 gol gördü.
İki takım arasında ligin ilk yarısında Rize’de oynanan karşılaşmayı Çaykur Rizespor 3-0 kazanırken, Trabzonspor ve Çaykur Rizespor arasında oynanan maçlarda ise en farklı galibiyeti bordo-mavili takım 2005-2006 sezonunda deplasmanda 6-1, 1988-89 sezonunda 5-0’lık sonuçla elde etti.
TRABZONSPOR SON 4. HAFTADIR KAZANMIYOR
Spor Toto Süper Lig’in 32. haftasında Trabzonspor Hüseyin Avni Aker’de Çaykur Rizespor’u taraftarından yoksun olarak konuk edecek olan Trabzonspor, ligde son oynadığı 4 maçta 3 mağlubiyet, 1 beraberlik alarak, galip gelemedi. Bordo-mavililer ligde son olarak deplasmanda Gaziantepspor’u ligin 27. haftasında 1-0 mağlup etmişti.
Trabzonspor’da kırmızı kart cezalısı Aykut Demir ile sakatlıkları bulunan Akakpo ve Ramazan Övüç, Çaykur Rizespor müsabakasında forma giyemeyecek. Sakatlığı büyük ölçüde geçen ancak tam olarak hazır hale gelemeyen Mustafa Yumlu’nun da müsabakada oynayıp oynamayacağı maç saati netlik kazanacak.
MUHTEMEL İLK 11
Trabzonspor’un Çaykur Rizespor karşısına Onur, Semih Karadeniz (Salih Dursun), Bosingwa, Douglas, Musa Nizam, Okay Yokuşlu, Aytaç Kara, Güray Vural, Mehmet Ekici, Savaş Çakır, Muhammet Demir şeklinde çıkması bekleniyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.