Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Karabük’te ’Süper Lig’ Coşkusu

PTT 1. Lig’in son haftasında dün deplasmanda Göztepe’yi 2-1 mağlup ederek bir yıl aranın ardından yeniden Spor Toto Süper Lig’e yükselen Kardemir Karabükspor, kente gelişinde coşkuyla karşılandı.Geceyi İzmir’de geçiren ve bugün önce...

Haber Giriş Tarihi: 15.05.2016 20:26
Haber Güncellenme Tarihi: 15.05.2016 20:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Karabük’te ’Süper Lig’ Coşkusu
PTT 1. Lig’in son haftasında dün deplasmanda Göztepe’yi 2-1 mağlup ederek bir yıl aranın ardından yeniden Spor Toto Süper Lig’e yükselen Kardemir Karabükspor, kente gelişinde coşkuyla karşılandı.
Geceyi İzmir’de geçiren ve bugün önce uçakla Ankara’ya geçen kırmızı-mavili ekip, buradan otobüsle Karabük’e geldi. İçinde Kulüp Başkanı Hikmet Ferudun Tankut, Teknik Direktör Yücel İldiz ve futbolcuların yer aldığı otobüs, Eskipazar ilçesinde yaklaşık 100 araçlık bir araç konvoyuyla kent meydanında binlerce kişi tarafından karşılandı.
Karabük Valisi Orhan Alimoğlu, Hak-İş Genel Başkanı Mahmut Aslan, Karabük Emniyet Müdürü Serhat Tezsever, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Cihan Ulukaya, Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy’un da hazır bulunduğu alana güçlükle giren futbolcular, taraftarların omuzlarında platforma kadar taşıdı.
Kendilerine sevgi gösterisinde bulunan taraftarlara seslenen Tankut, sezon boyunca yaşadıklarını anlatarak, “Geldiğimiz gün ‘Yiğit düştüğü yerden kalkar’ sloganını hep birlikte söyleyerek yeniden Süper Lig’e çıkacak dedik. İnişli çıkışlı maçlarımız oldu ama yılmadık. Belki iki belki üç maç önce değil ama 34 maçın sonunda 90+2’de ipi göğüsleyerek Süper Lig’e çıktık” dedi.
Teknik Direktör Yücel İldiz ise, Kardemir Karabükspor’un başarısı için her zaman taşın altına elini soktuğunu ve Karabük söz konusu olunca profesyonelliği bir tarafa bıraktıklarını anlattı.
Daha sonra üstü açık bir otobüse geçen kafile, kenti dolaşarak Süper Lig’e yükselişini taraftarlarıyla doyasıya kutladı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.