Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Karabük’te Saha Karıştı

PTT 1. Lig’in 32. haftasında Karabükspor’un sahasında Vartaş Elazığspor ile 2-2 berabere kalması sonrası bazı taraftarlar sahaya girerek hakem Tolga Özkalfa’ya saldırmak istedi. Elazığsporlu Wellington da Silva ise taraftara tekme ile saldırdı.Maç...

Haber Giriş Tarihi: 30.04.2016 21:56
Haber Güncellenme Tarihi: 30.04.2016 21:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Karabük’te Saha Karıştı
PTT 1. Lig’in 32. haftasında Karabükspor’un sahasında Vartaş Elazığspor ile 2-2 berabere kalması sonrası bazı taraftarlar sahaya girerek hakem Tolga Özkalfa’ya saldırmak istedi. Elazığsporlu Wellington da Silva ise taraftara tekme ile saldırdı.
Maç içerisinde orta hakem Tolga Özkalfa’nın verdiği kararlara tepki gösteren bazı taraftarlar maçın bitimi ile sahaya girdi. Maraton kısmında koşarak hakem Tolga Özkalfa’ya saldırmak isteyen bir taraftara, Özel Güvenlik Amiri Kemal Ekmekçi zamanında müdahale etti. Bu sırada Elazığsporlu oyuncu Wellington da Silva uçan tekme ile taraftara saldırdı. Silva’nın attığı tekme güvenlik görevlisi Ekmekçi’nin çenesine geldi.
Kemal Ekmekçi sedye ile ambulansa taşınırken, taraftar, polis ve Karabüksporlu oyuncu İzzet tarafından saha dışına çıkarıldı.
Çenesinden yaralanan güvenlik görevlisi ambulansta yapılan tedavisinin ardından görevinin başına döndü.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.