Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Karabük’te Amatör Maçta Kava

Karabük’te, Safranboluspor ile 100’üncü Yıl Gençlikspor arasında oynanan Bölgesel Amatör Ligi’ne yükselme maçı sonrası çıkan olaylarda bir kişi yaralandı, bir kişi de gözaltına alındı.Bölgesel Amatör Ligi’ne yükselme maçında...

Haber Giriş Tarihi: 16.04.2016 23:22
Haber Güncellenme Tarihi: 16.04.2016 23:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Karabük’te Amatör Maçta Kava
Karabük’te, Safranboluspor ile 100’üncü Yıl Gençlikspor arasında oynanan Bölgesel Amatör Ligi’ne yükselme maçı sonrası çıkan olaylarda bir kişi yaralandı, bir kişi de gözaltına alındı.
Bölgesel Amatör Ligi’ne yükselme maçında Safranboluspor ile 100’üncü Yıl Gençlikspor karşı karşıya geldi. Karabük Üniversitesi kampüsü içerisinde bulunan Ay Yıldızlı Stadı’nda oynanan maçta Safranboluspor, 100’üncü Yıl Gençlikspor’u 2-1 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından 100’üncü Yıl Gençlikspor futbolcuları ve sahaya inen bazı taraftarlar ile maçın hakemi arasında arbede yaşandı.
Polislerin engel olmak istediği arbede sırasında taraftarlar yumruklaştı. Yüzüne yumruk gelmesi sonucu yaralanan bir taraftar ambulansla Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Güçlükle sonlandıran olaylar sonrası 1 taraftar gözaltına alındı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.