Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Karabüksporlu Futbolcu Mustapha Yatabare:

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor’un yeni transferi Mustapha Yatabare, çok iyi karşılandığını ve amaçlarının Karabükspor’u ligde tutmak olduğunu ifade etti.Kardemir Karabükspor’un yeni transferlerinden Mustapha Yatabare,...

Haber Giriş Tarihi: 04.08.2016 10:55
Haber Güncellenme Tarihi: 04.08.2016 10:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor’un yeni transferi Mustapha Yatabare, çok iyi karşılandığını ve amaçlarının Karabükspor’u ligde tutmak olduğunu ifade etti.
Kardemir Karabükspor’un yeni transferlerinden Mustapha Yatabare, Hollanda’nın Arnhem bölgesinde gerçekleştirilen 2. etap kampında antrenman öncesi yaptığı açıklamasında kampın çok iyi geçtiğini ve takım arkadaşlarının kendisini çok iyi karşıladıklarını ifade ederek, “Şu an her şeyden çok memnunum. Lige iyi başlamak ve bunu devam ettirmek için burada elimizden geleni yapıyoruz. Çalışmalara devam ediyoruz. Her şeyden çok mutluyuz. Karabüksporumuz lige yeni çıktığı için öncelikli amacımız Karabükspor’u ligde tutmak. Bunu başardıktan sonra elimizden gelen puanın en yükseğini alıp ligi rahat bir şekilde bitirmek istiyoruz” dedi.
Antrenman sonunda Kardemir Karabüksporlu futbolcular Kuca ve Serdar’ın doğum günleri teknik heyet ve futbolcular tarafından pasta kesilerek kutlandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.