Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Karabükspor’da Transfer Çalışmaları

Spor Toto Süper Lig'in Yeni Ekiplerinden Kardemir Karabükspor'un Futbol Şube Sorumlusu Tolga Gül, Transfer Çalişmalarinin Devam Ettiğini Söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 22.06.2016 14:51
Haber Güncellenme Tarihi: 22.06.2016 14:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Karabükspor’da Transfer Çalışmaları
Spor Toto Süper Lig’in yeni ekiplerinden Kardemir Karabükspor’un Futbol Şube Sorumlusu Tolga Gül, transfer çalışmalarının devam ettiğini söyledi.
Gül, 7 Temmuz’da resmi imzaların atılacağı yeni teknik direktörleri Igor Tudor’a daha önceden belirledikleri isimleri ilettiklerini ve karşılıklı olarak transferlere hız vereceklerini belirterek, “Yeni hocamız ile oturup transfer konusunda görüştük. Bizim daha önce baktığımız ve takip ettiğimiz oyuncuları kendisine bildirdik. O da kendisinin önerdiği isimleri söyledi. Bildiğiniz gibi, iç transferde anlaştığımız ve kadromuza kattığımız oyuncularımız var. Bunlara ilaveten takviye yapacağımız oyuncularımız var. Hocamızın imza atması ile ile birlikte ilk kampımız 7 Temmuz’da Bolu’da başlayacak. O kampa kadar transferi büyük ölçüde çözüme kavuşturmayı arzuluyoruz. Bu noktada kulüp başkanımız da yoğun bir çaba sarf ediyor” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.