Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Karabükspor’da Samsunspor Hazırlıkları Tamam

PTT 1. Lig’in 26. haftasının açılış maçında yarın akşam sahasında Samsunspor’u konuk edecek olan Kardemir Karabükspor, hazırlıklarını tamamladı.Hasan Doğan Tesisleri’nde Teknik Direktör Yücel İldiz yönetiminde 5’e 2 top çalışması...

Haber Giriş Tarihi: 17.03.2016 16:19
Haber Güncellenme Tarihi: 17.03.2016 16:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
PTT 1. Lig’in 26. haftasının açılış maçında yarın akşam sahasında Samsunspor’u konuk edecek olan Kardemir Karabükspor, hazırlıklarını tamamladı.
Hasan Doğan Tesisleri’nde Teknik Direktör Yücel İldiz yönetiminde 5’e 2 top çalışması ve ter idmanı yapan kırmızı-mavili ekip kendi tesislerinde kampa girerek maç saatini beklemeye başladı.
Teknik Direktör Yücel İldiz, yarın akşam saat 19.00’da Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı’nda konuk edecekleri Samsunspor maçının önemini bildiklerini ve bu doğrultuda çalışmalar yaptıklarını söyledi. İldiz, kazanmak zorunda oldukları müsabakada taraf desteğini de ihtiyaçları olduklarını belirterek, “Son viraja girdiğimiz bu haftalarda taraftarımızın büyük desteğine ihtiyacımız var. Özellikle iç saha maçlarında 12. adam olarak tribünlerinde taraftarımızın stadı doldurmasını bekliyoruz. Yarın akşam Samsunspor maçı kazanıp haftayı kayıpsız geçirip milli maç arasını en iyi şekilde değerlendirip, son haftaya kadar hedeflerimiz doğrultusunda başarıya ulaşmak istiyoruz” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.