Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Karabükspor’da Galatasaray hazırlıkları devam ediyor

Kardemir Karabükspor, Süper Lig’in 7. haftasında deplasmanda konuk olacağı Galatasaray maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Altyapı Sorumlusu Levent Açıkgöz, takımda morallerin dibe vurduğunu söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 26.09.2017 13:38
Haber Güncellenme Tarihi: 26.09.2017 13:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/

Kardemir Karabükspor, Süper Lig’in 7. haftasında deplasmanda konuk olacağı Galatasaray maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Altyapı Sorumlusu Levent Açıkgöz, takımda morallerin dibe vurduğunu söyledi.

Çamlık sahasında sabah saatlerinde yapılan idmana sakatlıkları bulunan İlhan Depe, Ahmet Şahin ve Serdar Deliktaş katılmadı. Kardemir Karabükspor Altyapı antrenörü Levent Açıkgöz yönetiminde Galatasaray maçı hazırlıklarını sürdüren kırmızı-mavili ekipte moraller üst seviyeye çıkarılmaya çalışılıyor.

Altyapı antrenörü Levent Açıkgöz, idman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, Galatasaray kendi seyircisi ve sahasında çok etkili olduğunu söyleyerek, “O ortamda alınacak puan ya da puanların bizim takımı sezon başındaki havasına büründüreceğini düşünüyoruz. Oyuncular da bunu yapacak güçteler” dedi.

"Herkes üzerine ne görev düşüyorsa gereğini yapacak"

Geçtiğimiz hafta sonu hiç beklemedikleri şekilde Malatya maçını kaybettiklerini ve sonucunda hocanın görevini bıraktığını kaydeden Açıkgöz, “Kısa süre içinde yönetimimiz bizi göreve çağırdı ve tekrar arkadaşların yanındayız. Cumartesi günü ve kısa bir sürecimiz var. Arkadaşlarla bir an önce moral ve motivasyonumuzu düzeltecek şekilde hem saha içi hem de saha dışında vakitlerimizi geçiriyoruz. İstanbul’a gidene kadar beraber olacağız. Galatasaray maçını iyi irdeleyeceğiz. Orada herkesin üzerine ne görev düşüyorsa derslerine herkes iyi çalışıp gereğini yapacaktır” dedi.

Takımın geçen seneden kurulu bir düzeni olduğunu da ifade eden Levent Açıkgöz, “Onun dışında takıma takviye gelen transferlerimizde var. Genel yapıyı ve eski düzeni koruyacak şekilde antrenmanlara bakacağız. Bir iki oyuncumuzda hafif problemler var. Onların durumu da netleştiğinde maç gününe net bir kadro oluşturacağız” ifadelerini kullandı.

"Moraller dibe vurmuş durumda"

3 haftadır galip gelemediklerini ve takımda morallerin de dibe vurduğunu belirten Açıkgöz, “İyi ve yenilgisiz bir Galatasaray var. Kendi saha ve seyircisi önünde coşkulu oynayan bir takım. Onun karşılığında bu futbolcu topluluğu bu konsantrasyonu bir şey demeden en üst seviyeye çıkaracaktır ve çıkaracağını da düşünüyoruz. O ortamda alınacak puan ya da puanların bizim takımı sezon başındaki havasına büründüreceğini düşünüyoruz. Bunu da yapacak güçteler. O birlikteliği bugünden itibaren başlayarak maça kadar en üst seviyeye çıkaracağız” dedi.

Dany’nin cezalı olmasının kendileri açısından bir handikap oluşturup oluşturmayacağı yönünde soruya ise Levent Açıkgöz, “Dany bu takımın en istikrarlı oyunculardan biri. Onun yerine oynayacak arkadaşta zaten herkes hazır olmak zorunda. Çok fazla sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Böyle bir maçta bireysel değil takım olarak ekip halinde oynayabildiğimiz zaman bir şeylerin karşısında daha rahat olabiliriz. O bütünlüğü sağladığımızda fertlerin çok fazla önemli olduğunu düşünmüyorum” cevabını verdi.

Öte yandan Altyapı Sorumlusu Levent Açıkgöz yönetiminde daha önce Kardemir Karabükspor ile 2015 -2016 sezonun da çıktığı 1. Lig’de Adanaspor’u deplasmanda 3-1, kendi evinde Göztepespor’u 3-2 mağlup etmeyi başarırken, geçtiğimiz sezon Igor Tudor’un Galatasaray’a gitmesinin ardından deplasmanda çıktığı Antalyaspor karşısında ise 1-0 mağlup olmuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.