Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Karabükspor’da çifte hazırlık

Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur maçında Keçiörengücüspor’u, ardından da Süper Lig’in 10. haftasında Sivasspor’u konuk edecek olan Kardemir Karabükspor, bu iki maçın hazırlıklara başladı.Hasan Doğan Tesisleri’nde Teknik Direktör Tony...

Haber Giriş Tarihi: 23.10.2017 17:29
Haber Güncellenme Tarihi: 23.10.2017 17:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Karabükspor’da çifte hazırlık

Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur maçında Keçiörengücüspor’u, ardından da Süper Lig’in 10. haftasında Sivasspor’u konuk edecek olan Kardemir Karabükspor, bu iki maçın hazırlıklara başladı.

Hasan Doğan Tesisleri’nde Teknik Direktör Tony Popovic gözetiminde yapılan antrenmana sakatlıkları bulunan Kerim, Ibanez ve Yatabare katılmadı.

Hafta sonu sahalarında çok zorlu bir mücadeleye çıkacaklarını, bunun öncesinde ise 26 Ekim Perşembe günü kupa maçı oynayacaklarını kaydeden Popovic, “Süper Lig her takımın birbirini yenebileceği bir lig. Bu yüzden çok zorlu ligde mücadele ediyoruz. Osmanlıspor maçında 60 dakika iyi oynadık. Gol yedikten sonra disiplinden uzaklaştık. Bu bizim asla moralimizi düşürmüyor. Bu hafta iyi bir şekilde çalışacağız. Perşembe günü önce Keçiörengücü kupa maçımız, ardından da çok önemli bir Sivaspor mücadelemiz var. Bu iki maçta da Kayserispor maçındaki ruhu yakalayıp galibiyetlerle ayrılmak istiyoruz. Osmanlıspor maçında cezalı ve sakat olan oyuncuların eksikliği doğal olarak hissedildi. Sonuçta sahaya 11 kişi çıkıyoruz. Onların olmamasını mağlubiyete bağlayamayız. Osmanlıspor’un ikinci atağında golü yedik ve disiplinden koparak maçı kaybettik. Cezalı ve sakatlar olursa olsun biz önümüzdeki maçı tüm ruhumuzla savaşıp kazanmak istiyoruz” dedi.

Kırmızı-mavili ekip, daha sonra ısınma ve düz koşunun ardından taktiksel çalışma yaptı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.