Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Karabükspor kamp çalışmalarına devam ediyor

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor’da kamp çalışmaları devam ediyor. Karabükspor’un 22 yaşındaki genç oyuncusu Mahmut Akan, ilk 3-4 haftanın zor olacağını söyledi.Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor,...

Haber Giriş Tarihi: 03.08.2016 18:39
Haber Güncellenme Tarihi: 03.08.2016 18:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Karabükspor kamp çalışmalarına devam ediyor
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor’da kamp çalışmaları devam ediyor. Karabükspor’un 22 yaşındaki genç oyuncusu Mahmut Akan, ilk 3-4 haftanın zor olacağını söyledi.
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor, Hollanda’nın Arnhem bölgesinde gerçekleştirilen 2. etap kampında sabah ve akşam saatlerinde gerçekleştirdiği çift antrenman ile çalışmalarını sürdürdü. Teknik Direktör Igor Tudor yönetiminde sabah gerçekleştirilen antrenmanda salonda kuvvet çalışması, akşam antrenmanında ise koşu ve pas çalışmasının ardından yarım sahada çift kale maç yapıldı.
Antrenman sonrası açıklamalarda bulunan Kardemir Karabükspor’un genç oyuncusu Mahmut Akan, ilk günlerde kimsenin kimseyle kaynaşmadığını ancak ilerleyen günlerde herkesin birbiriyle samimi olmaya başladığını ve bunun da antrenman çalışmalarına yansıdığını ifade ederek, “Antrenmanlarımız çok ağır ama bizim için faydalı olacak. O yüzden şuan her şey güzel gidiyor. İlk 3-4 hafta bizim için zorlu olacak. Büyük takımlara karşı başlamak bizim için iyi değil ama elimizden geldiğince hocamızın söylediği taktikleri uygulayarak sahada iyi bir duruş sergileyeceğimize inanıyorum" dedi.
Karabükspor taraftarının takımına bağlılığını duyduğunu söyleyen Karabüksporlu futbolcu Akan, “Bizlerde Karabük taraftarının yüzünü kara çıkarmamaya çalışacağız. Onları oynadığımız futbol ile memnun etmeye çalışacağız. Buradan bize iyi günümüzde ve kötü günümüzde destek olmalarını istiyoruz. Kötü günümüzde de bize destek oldukları zaman bizler daha çabuk toparlanarak daha iyi yerlere gelmek için elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.