Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Karabükspor, Beşiktaş hazırlıklarını sürdürüyor

Kardemir Karabükspor, hafta sonu deplasmanda karşılaşacağı Beşiktaş maçının hazırlıklarını sürdürürken, Futbol Şube Sorumlusu Tolga Gül, maçın favorisinin Beşiktaş olduğunu belirterek, “Futbolseverler birçok kez görmüştür ki...

Haber Giriş Tarihi: 07.09.2016 16:20
Haber Güncellenme Tarihi: 07.09.2016 16:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kardemir Karabükspor, hafta sonu deplasmanda karşılaşacağı Beşiktaş maçının hazırlıklarını sürdürürken, Futbol Şube Sorumlusu Tolga Gül, maçın favorisinin Beşiktaş olduğunu belirterek, “Futbolseverler birçok kez görmüştür ki mutlak favoriler her zaman kazanamayabilir" dedi.
Kardemir Karabükspor, Beşiktaş maçının hazırlıklarını Karabük Üniversitesi Prof. Dr. Burhanettin Uysal Ay Yıldızlı Stadı’nda sürdürdü. Teknik Direktör Igor Tudor yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana sakatlıkları bulunan Yatabare, Kokaloviç, Lazareviç ve yedek kaleci Adriano ile ülkelerinin milli takımlarında bulunan Traore ve Poko katılmadı. Hafif sakatlıkları bulunan Ermin Zec ve İlhan Depe ise takımdan ayrı çalıştı.
Futbol Şube Sorumlusu Tolga Gül, Yatabare, Kokaloviç, Lazareviç ve Adriano’nun sakatlıkları nedeniyle Beşiktaş maçında oynayamayacağını, hafif sakatlıkları bulunan Ermin Zec ve İlhan Depe’nin durumlarının ise maç saatinde belli olacağını söyledi.
Gül, milli takımlarında bulunan Traore ve Poko’nun ise İstanbul’da takıma katılacağını belirterek, "Sakatlıklar can sıkıcı. Sakat oyuncularımızın yerine oynayacak arkadaşlarımıza güvenimiz sonsuz. Gereken mücadeleyi sahaya yansıtacaklardır" ifadesinde bulundu.
“Favoriler her zaman kazanamayabilir”
İlk 2 haftada oynadıkları futboldan dolayı olumlu tepkiler aldıklarını da kaydeden Tolga Gül, Beşiktaş maçının önemine dikkat çekerek, “Beşiktaş ligin en iyi ve en hazır takımı. Geçen sezonun şampiyonu. Tabii ki bu maçın favorisi Beşiktaş’tır. Ama futbolseverler bir çok kez görmüştür ki mutlak favoriler her zaman kazanamayabilir. Biz de bu şansımızı zorlamak istiyoruz. Beşiktaş’a karşı ilk 2 haftadaki iyi oyunumuzu devam ettirmek istiyoruz. Puan ya da puanlar almak istiyoruz. 3 büyüklere karşı futbolcularımız kendiliğinden konsantre oluyor. Hepimiz, şehir olarak konsantre oluyoruz. Büyük ve çok önemli maçlar bunlar. Şampiyon bir takıma karşı 40 bine yakın bir seyircinin karşısında oynayacaksınız. Bunlar motivasyon için önemli etkenler.Futbolcularımızla konuşuyoruz. Sabırsızlıkla maçı bekliyorlar. İnşallah bizim için iyi bir maç olur" diye konuştu.
İdman sonrası KBÜ Rektörü Prof. Dr. Refik Polat, teknik heyet ve futbolculara baklava ikram etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.