Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kaplan, Kartal’ı "pas" ile vuracak

Adanaspor’un teknik direktörü Krunoslav Jurcic, pas oyunu ile ileriye çıkıp rakip takımlara sorun çıkarttıklarını, Beşiktaş’a karşı da aynı şekilde oynayacaklarını söyledi.Teknik Direktör Krunoslav Jurcic, Spor Toto Süper Lig’in...

Haber Giriş Tarihi: 11.11.2016 13:58
Haber Güncellenme Tarihi: 11.11.2016 13:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kaplan, Kartal’ı "pas" ile vuracak
Adanaspor’un teknik direktörü Krunoslav Jurcic, pas oyunu ile ileriye çıkıp rakip takımlara sorun çıkarttıklarını, Beşiktaş’a karşı da aynı şekilde oynayacaklarını söyledi.
Teknik Direktör Krunoslav Jurcic, Spor Toto Süper Lig’in 11. haftasında 19 Kasım Cumartesi günü oynayacakları Beşiktaş maçına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Jurcic, “Bizim için önümüzdeki her maç önemli. Büyük takımlar gelince normal olarak ayrı bir atmosfer oluşuyor. Böyle maçlarda oyuncuları birer birer motive etmeye de gerek duymuyorsunuz. Tam tersine belki sakin olmaları için uyarmak gerekiyor. Galatasaray maçına benzer bir maç olacağını düşünüyorum. Bireysel olarak, iyi oyunculardan kurulu bir takım Beşiktaş. İyi konsantre olup, iyi bir blok halinde durmalıyız. Basit hatalar yaparsak Beşiktaş bunu değerlendirecektir. Aynı şekilde sadece müdafaa yapmamalıyız. Pas oyunuyla ileri doğru çıkıp problem oluşturabildiğimizi gösterdik diğer takımlara karşı. Beşiktaş’a karşı da aynı şekilde oynamaya çalışacağız” dedi.
Beşiktaş’ın yıldız futbolcularına karşı da önlem aldıklarını belirten Jurcic, “Onları birebir pozisyonlarda bırakmamak çok önemli. Biz de bunu deneyeceğiz. 2’ye 1 veya 3’e 1 olarak bırakacağız onları” diye konuştu.
Beşiktaş’ın güçlü bir takım olduğunu ancak Galatasaray müsabakasında gösterdikleri gibi büyük takımlara karşı iyi oynayabildiklerini anlatan Jurcic, disiplinli olarak sahaya çıkacaklarını kaydetti.
Taraftarlardan da destek isteyen Krunoslav Jurcic, “Şimdiye kadar gösterdikleri destek için teşekkür ediyorum. Bizimle olmaya devam etsinler. Hem oyuncular hem de benim için çok önemli bu” ifadelerini kullandı.
Hazırlıklar devam ediyor
Bu arada, Spor Toto Süper Lig’in 11. haftasında sahasında Beşiktaş’ı konuk edecek Adanaspor, hazırlıklarını sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü.
Turuncu-beyazlılar, Gençlik Stadı’nda Teknik Direktör Krunoslav Jurcic yönetiminde saat 10.00’da gerçekleştirilen sabah antrenmanında kuvvet çalışması yaptı. Antrenmanın ana bölümünde 3 gruba ayrılan futbolcular dar alanda pas çalışması yaptı. Antrenmanın ikinci bölümünde ise dar alanda çift kale maç yapan Adanaspor, yaklaşık 1 saat 30 dakika süren antrenmanı koşu yaparak tamamladı.
Antrenmana ülkelerinin milli takımlarında bulunan; Ousmane Viera ve Ahmet Bahçıvan katılmadı.
Adanaspor, Beşiktaş maçının hazırlıklarını yarın sabah saat 10.00’da Gençlik Stadı’nda yapacağı antrenmanla sürdürecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.