Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kampanyanın bitimine az kaldı

Eskişehir Basket yönetiminin hazırladığı ve taraftarın daha ucuza maçları seyretmesi amaçlanan ‘3’lü maç paketi’ biletlerinin sona ermesine az bir süre kaldı.Geçen sezon Eskişehir Basket’e muhteşem bir destek veren taraftarın, bu...

Haber Giriş Tarihi: 02.10.2017 16:22
Haber Güncellenme Tarihi: 02.10.2017 16:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kampanyanın bitimine az kaldı

Eskişehir Basket yönetiminin hazırladığı ve taraftarın daha ucuza maçları seyretmesi amaçlanan ‘3’lü maç paketi’ biletlerinin sona ermesine az bir süre kaldı.

Geçen sezon Eskişehir Basket’e muhteşem bir destek veren taraftarın, bu sezon da desteklerine devam etmelerini isteyen Siyah Kırmızılı yönetim, taraftarının özverisini ise karşılıksız bırakmamak adına iç sahada oynanacak ilk 3 karşılaşmaya kampanya hazırlamıştı. Satışa sunduğu ‘3’lü maç paketi’ sayesinde taraftarlar İstanbul BBSK, Anadolu Efes ve Galatasaray Odeabank maçlarını oldukça uygun fiyatla izleyebilecek. 3’lü maç paketine ise ilgi bir hayli yüksek.

Tek tek alınırsa 125 TL

Normalde İstanbul BBSK maçı 25 TL, Anadolu Efes maçı 50 TL ve Galatasaray maçı 50 TL, toplamda ise 125 TL olan biletleri taraftar, kampanya sayesinde üç karşılaşmayı 80 TL’ye alabilecek. Biletler öğrencilere 40 TL, 10 yaşından küçüklere ve engellilere ise ücretsiz olarak satışa sunuldu. Paket biletlerin, 7 Ekim’de oynanacak İstanbul BBSK maçına kadar satışı devam edeceği belirtildi. Ayrıca maç günü de gişeden paket satışı olacak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.