Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kamil Ahmet Çörekçi: "Hedefimiz şampiyonluk"

Eskişehirspor yeni sezon hazırlıklarına devam ederken, oyunculardan Kamil Ahmet Çörekçi hedeflerinin şampiyon olarak yeniden Süper Lig’e çıkmak olduğunu söyledi.Vali Hanefi Demirkol Tesisleri’nde yapılan antrenman öncesi açıklamalarda...

Haber Giriş Tarihi: 09.07.2016 12:57
Haber Güncellenme Tarihi: 09.07.2016 12:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Eskişehirspor yeni sezon hazırlıklarına devam ederken, oyunculardan Kamil Ahmet Çörekçi hedeflerinin şampiyon olarak yeniden Süper Lig’e çıkmak olduğunu söyledi.
Vali Hanefi Demirkol Tesisleri’nde yapılan antrenman öncesi açıklamalarda bulunan Eskişehirsporlu oyuncular Kamil Ahmet Çörekçi ve Hasan Ayaroğlu, hedeflerini anlattılar. Yeni bir takım kuracaklarını anlatan Kamil Ahmet Çörekçi, "Hedefimiz şampiyon olmak. Yeni bir takım kuracağız. Birçok oyuncu gitti. Şimdiki hedefimiz Süper Lig’e çıkmak. Genç ve istekli oyuncularımız var. Şu anda takımda iyi bir hava var. Eskişehirspor için elimden gelen her şeyimi verip, şampiyonluk yaşamak istiyorum. Eskişehir’i ve Eskişehirspor camiasını çok seviyorum. Geçen yıl kötü bir sezon geçirip, PTT 1. Lig’e düştük. Taraftarımız ve camiamız bizi destekleyip, inanırsa layık olduğumuz Süper Lig’e yeniden çıkacağız" dedi.
Hasan Ayaroğlu ise sezona şampiyonluk hedefiyle başladıklarını dile getirerek, "Yoğun bir tempoda günde iki antrenman yapıyoruz. Sezon sonunda yeni stadımızda şampiyonluk sevinci yaşamak istiyoruz. PTT 1. Lig’de kalmayı düşünmüyoruz. Hak ettiğimiz yer olan Süper Lig’e döneceğiz" şekline konuştu.
Öte yandan Ankara Kızılcahamam’da yapılması planlanan kamp programını Teknik Direktör Alpay Özalan’ın teklifi sonrası iptal eden Eskişehirspor, çalışmalarına Vali Hanefi Demirkol Tesisleri’nde devam ediyor. Teknik Direktör Alpay Özalan yönetiminde yaklaşık 90 dakika süren antrenman, ısınma hareketleri ve düz koşu ile başlayarak, pas çalışması ile sona erdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.