Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kalpar: "Bir puan bizim için önemli"

Gazişehir Gaziantep FK Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, gol yollarında etkili olamadıklarına dikkat çekerek, "Takım olarak üretken olamadık. Alınan bir puan bizim için değerli" dedi.Gazişehir Gaziantep FK, deplasmanda Samsunspor ile 0-0 berabere...

Haber Giriş Tarihi: 13.08.2017 22:44
Haber Güncellenme Tarihi: 13.08.2017 22:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kalpar: "Bir puan bizim için önemli"

Gazişehir Gaziantep FK Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, gol yollarında etkili olamadıklarına dikkat çekerek, "Takım olarak üretken olamadık. Alınan bir puan bizim için değerli" dedi.

Gazişehir Gaziantep FK, deplasmanda Samsunspor ile 0-0 berabere kaldı. Maç sonrası açıklamalarda bulunan Gazişehir Gaziantep FK Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, "Bu gün iki takım da ikişer puan kaybetti. Ama böyle bir havada top oynamak kolay değil. Takım olarak üretken olamadık. Üretken olamayınca pozisyon yakalayamadık. Gol yollarında etkili olamadık. En azından gol yememek gerekiyordu. Bunu öğrencilerim yaptı. İki takımı da kutluyorum. Alınan bir puan bizim için önemli. Kar olarak değerlendiriyoruz. Özellikle deplasmanlarda kaybetmemek çok iyi. Her zaman bir puan alınmaz, zaman zaman 3 puan da alınır. Özellikle şampiyonluğa oynayan takımlar her maçı iki puan üzerinden hesaplamalı" diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.