Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kaleci Oğuz: Beşiktaş'ı yenip sahamızda 5'te 5 yapmak istiyoruz

Spor Toto Süper Lig’deki Akhisar Belediyespor’un kalecisi Oğuz Dağlaroğlu, Beşiktaş’ı yenip bu sezon sahalarında oynayacakları beşinci maçtan da galibiyetle ayrılmak istediklerini söyledi. Sahasında geçen sezonun son dört maçıyla bu...

Haber Giriş Tarihi: 24.10.2013 09:53
Haber Güncellenme Tarihi: 24.10.2013 09:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kaleci Oğuz: Beşiktaş'ı yenip sahamızda 5'te 5 yapmak istiyoruz
Spor Toto Süper Lig’deki Akhisar Belediyespor’un kalecisi Oğuz Dağlaroğlu, Beşiktaş’ı yenip bu sezon sahalarında oynayacakları beşinci maçtan da galibiyetle ayrılmak istediklerini söyledi. Sahasında geçen sezonun son dört maçıyla bu sezonun ilk dört haftasından galibiyetle, seyircisi önünde oynadığı son sekiz maçtan da 3 puanla ayrılarak iyi bir seri yakalayan Ege temsilcisi, cumartesi günkü maçın hazırlıklarına Yılmaz Atabarut Tesisleri'nde, Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu yönetiminde devam etti.

Antrenmandan önce gazetecilerin sorularını cevaplayan başarılı kaleci Dağlaroğlu, Beşiktaş maçının zor olacağını söyledi. Ligde kolay maç olmadığını da belirten Oğuz, “Beşiktaş da güzide bir kulübümüz. İnşallah iyi bir oyun sergileyip iyi mücadele edip takım olarak hep beraber iyi oynarsak, iyi bir sonuç alacağımıza inanıyorum.” dedi. En azından maçtan keyif alacaklarını dile getirerek, “Başarmak için oynayacağız. Öncelikle keyif alıp sonra da puan almak hedefindeyiz. Trabzonspor ve Galatasaray maçında oynadığımız aynı oyunu, aynı başarıyı Beşiktaş’a karşı da sergilemeye çalışacağız. Umarım başarırız. İçeride daha farklı bir Akhisarspor var, bunu devam ettirmek istiyoruz. İnşallah Beşiktaş’ı da yenip sahamızda 5’te 5 yapacağız.” diye konuştu.

Cumartesi günü sahalarında büyük bir takımla oynayacaklarını dile getiren Akhisarsporlu Kenan Özer de Beşiktaş’ın Türkiye liginde kendini kanıtlamış bir takım olduğunu söyledi. Zor bir maç olacağını belirterek, “Geçen sene Beşiktaş’ı sahamızda yenmiştik, o galibiyet hâlâ aklımızda. Geçen hafta Antalyaspor’a karşı talihsiz bir mağlubiyet aldık, yediğimiz bir hatalı golden dolayı. Onu unuttuk artık. Hocamızın da dediği gibi artık her maça kazanmak için çıkacağız. O potansiyelimiz var, bu gücümüzün olduğunu herkes biliyor. İnşallah kazanıp önümüze bakacağız, çünkü ligde herkes herkesi yenebiliyor artık. Ne kadar puan toplayabilirsek toplamaya çalışıyoruz.” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.