Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kalaycıoğlu, Yakın Doğu Üniversitesi’nde

Yakın Doğu Üniversitesi, daha önce anlaşmaya vardığı Zafer Kalaycıoğlu ile bir yıllık sözleşme imzaladı.Fenerbahçe ve Galatasaray’da şampiyonluklar yaşayan Zafer Kalaycıoğlu’nun imza töreni Yakın Doğu Üniversitesi’nde yapıldı....

Haber Giriş Tarihi: 11.06.2016 18:14
Haber Güncellenme Tarihi: 11.06.2016 18:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yakın Doğu Üniversitesi, daha önce anlaşmaya vardığı Zafer Kalaycıoğlu ile bir yıllık sözleşme imzaladı.
Fenerbahçe ve Galatasaray’da şampiyonluklar yaşayan Zafer Kalaycıoğlu’nun imza töreni Yakın Doğu Üniversitesi’nde yapıldı. İmza törenine Kalaycıoğlu’nun dışında Yakın Doğu Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkan Vekili Yrd. Doç. Dr.Murat Tüzünkan ve Yakın Doğu Üniversitesi Spor Kulübü Başkanı Işık Eyigüngör katıldı.
Murat Tüzünkan imza töreninde yaptığı konuşmada, "Yakındıoğu Üniversitesi olarak ilk imzamızı Zafer Kalaycıoğlu ile attık. Türkiye’nin en kariyerli ve başarılı hocalarının başında gelen Zafer Kalaycıoğlu ile başarıdan başarıya koşacağımıza inanıyorum” dedi.
Zafer Kalaycıoğlu ise, "Yakın Doğu Üniversitesi hedeflerinin büyük olduğunu bildiğim için, gelen teklifi hiç düşünmeden kabul ettim. Bana güvenenleri mahcup etmemek için, gecemi gündüzüme katarak çalışacağım. Katıldığımız tüm kupalarda zirveye aday olduğumuzu şimdiden belirteyim" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.