Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kahramanlı: Sivasspor maçı bizim için önemli

Mersin İdmanyurdu Klüp Başkanı Ali Kahramanlı, hafta sonu karşılaşacakları Sivasspor maçının kendileri için çok önemli olduğunu söyledi. Kahramanlı bu maçta tek hedeflerinin 3 puan olduğunu kaydetti.Mersin İdmanyurdu Spor Toto Süper...

Haber Giriş Tarihi: 28.11.2014 19:13
Haber Güncellenme Tarihi: 28.11.2014 19:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kahramanlı: Sivasspor maçı bizim için önemli
Mersin İdmanyurdu Klüp Başkanı Ali Kahramanlı, hafta sonu karşılaşacakları Sivasspor maçının kendileri için çok önemli olduğunu söyledi. Kahramanlı bu maçta tek hedeflerinin 3 puan olduğunu kaydetti.

Mersin İdmanyurdu Spor Toto Süper Liginin 11. Haftasında karşılaşacağı Sivasspor maçının hazırlıklarını Tevfik Sırrı Gür Stadında sürdürdü.
Teknik Direktör Rıza Çalımbay idaresindedi çalışmalara gribe yakalanan kaptan Servet Çetin katılmadı. Düz koşu ve ısınma hareketlerinin ardından çift kale maç sonrası futbolculara teknik direktör Rıza Çalımbay duran top ve hareketli toplarla şut çalışması yaptırdı. Klüp Başkanı Ali Kahramanlı'da stada gelerek antrenmanı izledi.

Kahramanlı burada gazetecilere yaptığı açıklamada, Sivasspor maçının kendileri için önemine dikkat çekti. Sivasspor'un şu anda bulunduğu yeri hiç kimse beklemediğine işaret eden Kahramanlı "Onlar aşağıya doğru sıkıntılı. Biz ise takımımızın yakalamış olduğu bu havayı sürdürmek istiyoruz. Bu maç bizim ligde ne yapacağımızın belirleyici olacak." diye konuştu.

17 puanlarını bu maçı aldıkları takdirde 20'ye çıkacağını ifade eden Kahramanlı şöyle devam etti: "20 puan 11. Hafta sonunda iyi bir puan demek. İnşallah bu puanı yakalayacağız. Takımımızdaki birlik, beraberlik ve hırs görülüyor. İnşallah bunu da pazar günü sahaya yansıtıp taraftarımızın desteğiyle birlikte inşallah buradan puanlarla ayıracağız. O gün tahraftarlarımızı ve herkesi bu maça davet ediyorum. Bizim için önemli bir maç. Bunun farkındayız İnşallah bunun gereğini futbolcularımız yapacak. Sivasspor'a misafirperverliğimizi göstereceğiz ama onları burada yenip göndereceğiz" ifadelerini kullandı.

HEDEFİMİZ UEFA KUPASI

Kahramanlı takımının bu yılki hedefinin sorulmazı üzerine ise Mersin İdmanyurdu'nun her zaman hedefi olan ve hedefe oynayan bir takım olduğunu söyledi. Hem kendi işlerinde hemde kulüpte her zaman bir hedeflerinin olduğunu hatırlatan Kahramanlı şöyle devam etti:

"Çünkü bir şey yapmak istiyorsanız önce bir hedefiniz olacak. Eğer hedef koymazsanız başarıyı yakalayamazsınız. Mersin İdman Yurdu'nun burada olmasını hiç kimse beklemiyordu, böyle bir tahminleri yoktu. Şu anda Rıza Çalımbay gibi hocamız var. Onun başında takımımızda birlikte, beraberlik ve abi-kardeşlik sahaya yansıyor. Herşeyden önce Mersin İdman Yurdu süper Lig'de kalıcı olması gerekiyor. Hedefimiz bu ama bu havayı yakalamışken sürdürüp ilk 4-5'lerde yer almak. Bu 4-5'lerde kaldığımız sürece önümüzde UEFA kupasında oynamak, ama şu anda daha erken, bir şey söylemek doğru olmaz. 3-5 hafta sonra hedefimizi tekrar belirleyip ne gerekirse yapacağız."

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.