Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kağan Söylemezgiller Şanlıurfaspor’da

Şanliurfaspor, İsviçre’nin Fc Wil 1900 Takımında Oynayan Kağan Söylemezgiller İle Sözleşme İmzaladi.

Haber Giriş Tarihi: 03.08.2016 19:33
Haber Güncellenme Tarihi: 03.08.2016 19:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kağan Söylemezgiller Şanlıurfaspor’da
Şanlıurfaspor, İsviçre’nin FC Wil 1900 takımında oynayan Kağan Söylemezgiller ile sözleşme imzaladı.
Transfer çalışmalarına devam eden Şanlıurfaspor, İsviçre’nin FC Wil 1900 takımında oynayan Kağan Söylemezgiller ile sözleşme imzaladı. İmza törenine Şanlıurfaspor Başkan Yardımcısı Şerdil Karahan da katıldı.
Futbola Almanya’nın SV Fellbach Kulübünde başlayan Kağan, VfL Kirchheim Teck, Ankaragücü, Karabükspor ve Çaykur Rizespor formaları giydi. 3 defa A2 Milli takımında forma giyen 28 yaşındaki futbolcu, orta saha mevkisinde görev yapıyor.
Şanlıurfaspor’a geldiği için mutlu olduğunu söyleyen Kağan Söylemezgiller, “Ben başarılı olmak için buradayım. İnşallah takım arkadaşlarım ile birlikte Şanlıurfaspor’un başarısı için elimizden geleni yaparız” dedi.
Sarı-Yeşilli ekibin Başkan Yardımcısı Şerdil Karahan ise, transfer çalışmalarına devem ettiklerini ve Kağan ile sözleşme imzaladıklarını ifade ederek, “Kalitesine inandığımız bir futbolcuyu daha kadromuza kattık. Kendisinin takıma faydalı olacağına inanıyoruz. Zaten kendisini kanıtlamış bir futbolcu, yarın takıma dahil olarak çalışmalara başlayacak” şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.