Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kafkas: "Kazanmak İçin Her Şeyi Yapacağız"

Spor Toto Süper Lig’in 8. haftasında Fenerbahçe’yi konuk edecek olan Kayserispor’da maçın hazırlıkları tüm hızıyla devam ederken, teknik direktör Tolunay Kafkas, “Kim olursa olsun sahamızda kazanmak için her şeyi yapacağız” dedi.Kulüp...

Haber Giriş Tarihi: 13.10.2015 15:01
Haber Güncellenme Tarihi: 13.10.2015 15:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Spor Toto Süper Lig’in 8. haftasında Fenerbahçe’yi konuk edecek olan Kayserispor’da maçın hazırlıkları tüm hızıyla devam ederken, teknik direktör Tolunay Kafkas, “Kim olursa olsun sahamızda kazanmak için her şeyi yapacağız” dedi.
Kulüp Tesisleri’nde düzenlenen bilgilendirme toplantısında konuşan Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Ankara’da düzenlenen terör saldırısında hayatını kaybedenlere rahmet dileyerek, “Bilgilendirme toplantısı yapmak için buradayız. Ülkemiz zor bir süreçten geçiyor. Ölen insanlarımız var. Onlara Allah’tan rahmet diliyorum. Üzüntümüz her geçen gün daha da artıyor” dedi.
"BU SÜREÇTEN ÇIKABİLECEK GÜCÜMÜZ VAR"
Takımın kötü bir süreçten geçtiğini ve bu süreci atlatacak her türlü güce sahip olduklarını kaydeden Kafkas, “Bu toplantının amacı da zor bir süreç içinde başladık, ligi ilk 3 hafta iyi domine ettik. Son 4 hafta istediğimiz sonuçları alamadık. Bunların içerisinde bir takım şeyler oldu, bunlara değinmek istemiyorum. Şunu ifade etmeye çalışıyorum; Bu süreçten çıkabilecek gücümüz var, karakterimiz var, her şeyden önce de kavgacı kimliğimiz var. Bu süreçten çıkacak her türlü güce sahibiz. Bunlar futbolun içinde olan şeyler. Ligin henüz 7. haftası. Başta başkanımız olmak üzere Kayserispor yönetim kurulu üyelerimiz birlik ve bütünlük içerisindeyiz, oyuncularımız da buna dahil. Bu süreçten çıkacağımıza inanıyorum. Takımın genel durumu hakkında aslına baktığımızda kazanabileceğimiz maçlar vardı bunların içerisinde. Bence kaybetmeyi hak eden bir Kayserispor yoktu. Bu mücadeleyi sonuna kadar vereceğiz. Bu şehir güçlü bir şehir. Onun için hiç kimse endişeye kapılmasın. Taraftarımıza da sesleniyorum, özellikle ‘Kapalı Kale’ grubuna çok çok teşekkür ediyorum. Bu süreçten bu takım öyle ya da böyle çıkacak” şeklinde konuştu.
“KİM OLURSA OLSUN SAHAMIZDA KAZANMAK İÇİN HER ŞEYİ YAPACAĞIZ”
Hafta sonu oynayacakları Fenerbahçe maçı ile ilgili olarak konuşan Tolunay Kafkas, maç öncesi takımda eksik bulunmadığını söyledi. Fenerbahçe maçını kazanarak orta sıralara doğru yükselmek istediklerini ifade eden Kafkas, “Fenerbahçe maçı öncesi şuanda eksik oyuncumuz yok, sakat oyuncumuz yok. Bizim rakibi tartacak, düşünecek bir şeyimiz yok. Sahamızda kazanmak için her şeyi yapacağız. Kim olursa olsun. Biran önce yukarı doğru çıkmak istiyoruz. Bu takımın her takımı yenecek gücü var. Bunu sahaya yansıtmaya çalışacağız” ifadelerini kullandı.
Ligin ilk 3 haftasında iyi başlangıç yaptıklarını ancak son 4 hafta istedikleri sonuçları alamadıklarını söyleyen Kafkas, bu maçlarda kaybedecek oyun oynamadıklarını ifade etti. Kayserispor’un eski günlerine döndüreceklerini ve bu konuda kimsenin şüphesinin olmaması gerektiğini dile getiren Tolunay Kafkas, sözlerine şöyle devam etti:
“İlk 3 hafta bize göre daha zor bir haftaydı, çok başarılı çıktık. Son 4 haftada sonuç anlamında sıkıntı yaşadık. Oyun anlamında baktığımız zaman Trabzonspor maçı, Gaziantep maçı, Başakşehir maçı ve Gençlerbirliği maçında kaybedilecek oyunlar oynamadık. Şimdi bizim için önemli olan Fenerbahçe maçı ve sonraki maçlar. Biz sıfırladık oyuncularımızla birlikte. Bu işi götüreceğiz, kararlıyız, inatçıyız. Kayserispor’un geleceği için her şeyi yapmaya hazırız. Bundan da çıkmamız lazım. Futbol netice oyunu, bir şekilde neticeyi almak durumundasınız. 4 maçta da gol atamamamız, girdiğimiz pozisyonları değerlendiremememiz bizim için bir handikap. Bunlara hafta içi çok sıkı çalıştık. Özellikle fiziksel açıdan daha fazla çalıştık. Oyunu forse edebilecek, geçen yıllardaki Kayserispor’u oluşturmak için büyük mücadele ediyoruz. Kayserispor’u eski günlerine döndürürüm, kimsenin şüphesi olmasın. Ama yeter ki şu süreci atlatalım. Geldiğimiz süreç kolay değil, başkanımız çok ağır bir yükün altına girdi. Zor bir dönemden geçiyoruz. Bu dönemi atlatabilecek her türlü güce sahibiz”
ORTAKÖYOĞLU: "BİRLİK, BERABERLİK İÇİNDE MÜCADELEMİZE DEVAM ETMELİYİZ"
Basın toplantısına katılan Kayserispor Kulübü Başkan Yardımcısı Oğuz Ortaköylüoğlu ise, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Kulübün sezon başında yeni bir oluşuma girdiğini aktaran Ortaköylüoğlu, “Sezon başında kulübümüz yeni bir oluşuma girdi. Yönetim kurlumuz göreve geldiği günden itibaren hızlı bir şekilde transferlerimizi gerçekleştirdik. Hocamızın yardımıyla, yönetim kurulumuzun gayretiyle iyi bir takım oluşturduğumuzu düşünüyoruz. Türkiye Ligi’nde 3-4 takım çok ciddi bütçelerle çok ciddi takımlar kurdular. Onun dışında biz de kendi kadromuz, kendi kulübümüz bakımından hiçbir takımdan eksik olduğumuzu düşünmüyorum. Hem futbolcularımızla, hem teknik heyetimizle, hem yönetim kurulumuzla hem de şehrimizle çok güçlü bir yapıya sahibiz. Tabi futbolda işler bazen iyi bazen kötü gidiyor. Şunu biliyoruz ki yapmamız gereken en son şey mutsuz bir ortam oluşturmak. Şuanda yapmamız gereken şeyin birlik ve beraberlik içerisinde mücadelemize devam etmemiz gerektiğini düşünüyorum. Bu bakımdan güçlü bir yapıya sahibiz. İnşallah birlik, beraberlik içerisinde takımımızın en iyi yerlere geleceğine inancımız bu noktada tam” diye konuştu.
Fenerbahçe maçı biletlerini değerlendiren Ortaköylüoğlu, Kayserisporlu taraftarlardan destek beklediklerini söyledi. Oğuz Ortaköylüoğlu, “Bilet fiyatlarını değerlendirirken sezon başındaki bilet politikasıyla beraber dikkate almamız gerektiğini düşünüyorum. Öncelikli olarak bu sezon taraftarımıza çok ihtiyacımız olduğunu her ortamda açıkladık. Bu bakımdan da kombine bilet fiyatlarını çok uygun olarak sezon başında satışa çıkarttık. Doğu Tribünü alt kısımlarını 50 TL’den satışa çıkartmıştık. Yaklaşık 2 bin taraftar grubumuz Passolig ücretleri kulübümüz tarafından karşılanmak üzere buradaki yerlerini aldılar. Buranın dışında ise kombine bilet fiyatlarımızı da 100 ila 200 TL olarak belirledik. Kayserispor’un maçlarını sezon boyunca tribünün en iyi yerlerinde izlemek isteyen kişi 200 TL bir bedelle bütün maçları izleyebilecek. Kombine bilet fiyatlarını kıyasladığımız zaman gerçekten Türkiye şartlarında çok uygun bir kombine bilet politikamız oldu. Fenerbahçe maçı üzerinde bu durumu incelediğimiz zaman Güney Tribünün üst tarafını Fenerbahçe taraftarına ayırdık. Geçen senelerde diğer takımlara da yapıyorduk. Biz bence rakip takıma şunu ayırdık yerine kendimiz ne yapabiliriz onu düşünmemiz lazım. Rakip takım belki 3 bin - 4 bin seyirciyle buraya gelecek ama geriye kalan 25 bin kişi Kayserispor taraftarına açık” ifadelerini kullandı.
“HAKEM HATALARINDAN CİDDİ MANADA SIKINTI YAŞADIK”
Hakem hatalarından ciddi anlamda sıkıntı yaşadıklarını kaydeden Kayserispor Kulübü Başkan Yardımcısı Oğuz Ortaköylüoğlu, “Hakem hatalarından Kayserispor olarak hem geçen senelerde hem bu sene ciddi manada sıkıntı yaşadık. Bu süreçler boyunca hep federasyona saygılı davranmaya çalıştık. Maalesef hakem hatalarına karşı ne kadar saygılı davranırsak bunu geri dönüşünü biz mağduriyet yaşayarak aldık. Biz derdimizi anlatmamız gereken, bu konuda yetkisi olan her kuruluşla irtibata geçtik. Gerekli müdahaleleri yaptık” şeklinde konuştu.
Ortaköylüoğlu ayrıca, Kayseri Erciyesspor Passolig’i ile Kayserispor maçına girişte bir sıkıntı yaşanacağını düşünmediğini söyledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.