Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kaf-kaf Yine Kayıp

Karşıyaka Teknik Direktörü Soner Tolungüç, “Son düdük çalınca yeni sezonun yapılanması için kolları sıvayacağız. Bize ne düşerse yapmaya hazırız” dedi.PTT 1. Lig’e veda eden iki takım Karşıyaka ve Kayseri Erciyesspor, 33. haftada...

Haber Giriş Tarihi: 08.05.2016 18:49
Haber Güncellenme Tarihi: 08.05.2016 18:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Karşıyaka Teknik Direktörü Soner Tolungüç, “Son düdük çalınca yeni sezonun yapılanması için kolları sıvayacağız. Bize ne düşerse yapmaya hazırız” dedi.
PTT 1. Lig’e veda eden iki takım Karşıyaka ve Kayseri Erciyesspor, 33. haftada İzmir’de karşı karşıya geldi. Kayseri Erciyes’in 3-1 galibiyetiyle sona eren mücadelenin ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Karşıyaka Teknik Direktörü Soner Tolungüç, hedeflerinin kalan maçlarda iyi futbol oynamak olduğunu ifade ederek, “Kazanmayı çok istedik ama olmadı. Son maçın vermiş olduğu yorgunluk ve moral bozukluğu vardı. Futbolcuları maça adapte etmek biraz daha zorlaştı. Oyuncuyu bu tip maçlara hazırlamak kolay değil. Rakibimiz daha disiplinli oynadı hem tam kadro geldiler. Bugün 8 tane altyapıdan oyuncumuzla mücadele ettik” dedi. Önümüzdeki hafta oynayacakları son maçta ellerinden geleni yapmak istediklerini söyleyen Tolungüç, “Son düdük çalınca yeni sezonun yapılanması için kolları sıvayacağız. Karşıyaka bu fırtınaları atlatacak büyük bir camiadır. Bize ne düşerse yapmaya hazırız” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.