Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kaf-kaf Umutlarını Korudu

Balıkesirspor’u 1-0 yenerek ligde kalma umutlarını koruyan Karşıyaka’da Teknik Direktör Soner Tolungüç, “Kalan 3 maçta elimizden geleni yapıp son düdüğe kadar mücadele edeceğiz” dedi.PTT 1. Lig’in 31. hafta maçında Balıkesirspor’u...

Haber Giriş Tarihi: 24.04.2016 21:13
Haber Güncellenme Tarihi: 24.04.2016 21:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Balıkesirspor’u 1-0 yenerek ligde kalma umutlarını koruyan Karşıyaka’da Teknik Direktör Soner Tolungüç, “Kalan 3 maçta elimizden geleni yapıp son düdüğe kadar mücadele edeceğiz” dedi.
PTT 1. Lig’in 31. hafta maçında Balıkesirspor’u konuk eden son sıradaki Karşıyaka, rakibini 1-0 yenerek ligde kalma umutlarını korudu. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Karşıyaka Teknik Direktörü Soner Tolungüç, mücadele yönünden iyi olmalarına rağmen zihinsel açıdan iyi olmadıklarını kaydetti. Kırmızı kart kabuslarının sürdüğünü anlatan Tolungüç, “İkili mücadelelerde bu tür kartlar çok kolay çıkıyor. Oyuncularımız Karşıyaka camiasına yakışır bir şekilde kazandıkları için kutluyorum. Kaleci konusunda da Türk futboluna bir oyuncu kazandırdık. Kalan maçlarımız bizi nereye götürecekse oraya kadar gideceğiz. Kalan 3 maçta elimizden geleni yapıp son düdüğe kadar mücadele edeceğiz” dedi.
Penaltı vuruşunu kaçıran Zeki’yi daha fazla demoralize olmaması için değiştirdiğini söyleyen Tolungüç,
Zeki’nin penaltı kullanması spontane gelişti. İlk 11’de tüm oyunsal prensibimizi belirtiyoruz. Özellikle Gökhan oyunda kalsaydı Gökhan, Mustafa Aşan ve Ömer Kandemir kullanacaktı. Gökhan’ın oyunda olmaması, Mustafa Aşan’ın yorgun olması nedeniyle penaltıyı Zeki kullandı. Yeni çocuğu oldu, ona armağan etmek istemişti. Ben oyuncumun arkasındayım. Kimse penaltı kaçırmak istemez” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.