Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kaf-kaf Son Dakikada Yıkıldı

Adanaspor’a son dakika golüyle 3-2 mağlup olan Karşıyaka’da Teknik Direktör Soner Tolungüç, maçtan sonra yaptığı açıklamada, “Uzatmada yediğimiz golü tarif edecek kelime bulamıyorum. Kendi ayağımıza sıkmış gibi bir durum oldu”...

Haber Giriş Tarihi: 02.04.2016 18:34
Haber Güncellenme Tarihi: 02.04.2016 18:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Adanaspor’a son dakika golüyle 3-2 mağlup olan Karşıyaka’da Teknik Direktör Soner Tolungüç, maçtan sonra yaptığı açıklamada, “Uzatmada yediğimiz golü tarif edecek kelime bulamıyorum. Kendi ayağımıza sıkmış gibi bir durum oldu” dedi.
PTT 1. Lig’in 27. hafta maçında lider Adanaspor’u konuk eden son sıradaki Karşıyaka, rakibine son dakikada gelen golle 3-2 mağlup oldu. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Karşıyaka Teknik Direktörü Soner Tolungüç, lige verilen milli maç arasını çok iyi değerlendirdiklerini belirterek, “Takım ruhu oluşturmaya ve arkadaşlarımıza bu inancı aşılamaya çalıştık. Rakibimiz uzun süre kaybetmeyen ve lider olan bir takımdı. Bizse uzun süre kazanamayan bir durumdaydık. Bunu değiştirmek istiyorduk. İlk yarı her şey istediğimiz gibi gitti. Forvetlerini etkisiz hale getirdik. Zaman zaman öne geçtik” dedi.
Net bir penaltılarının hakem tarafından verilmediğini iddia eden Tolungüç, “Devre arasına 2-0 önde girebilirdik. İkinci yarı oyun bizim kontrolümüzdeyken 10 kişi kalmamıza inanamıyorum. Ondan sonra baskı gördüğümüz için fiziksel bir yorgunluk oldu. Can-Gökhan değişikliğinden sonra 89. dakikada golü bulduk. Uzatmada yediğimiz golü tarif edecek kelime bulamıyorum. Kendi ayağımıza sıkmış gibi bir durum oldu. Önümüzde 7 maç var. Bu oyun disipliniyle kalan 7 maçta asla pes etmeden, canımız çıkıncaya kadar mücadele etmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.