Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kaf-kaf İlk 3 Puanını Aldı

PTT 1. Lig’in 2. haftasında Şanlıurfaspor’u konuk eden Karşıyaka, rakibini 1-0’lık skorla yenerek ligdeki ilk galibiyetini aldı.Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Karşıyaka’nın teknik sorumlusu Hüseyin...

Haber Giriş Tarihi: 24.08.2015 00:42
Haber Güncellenme Tarihi: 24.08.2015 00:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kaf-kaf İlk 3 Puanını Aldı
PTT 1. Lig’in 2. haftasında Şanlıurfaspor’u konuk eden Karşıyaka, rakibini 1-0’lık skorla yenerek ligdeki ilk galibiyetini aldı.
Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Karşıyaka’nın teknik sorumlusu Hüseyin Hamamcı, “Oyunun başından sonuna kadar her iki takım da hem saha hem de rakipleriyle mücadele ettiler. İlk yarıda oyunu dengeleyip ikinci yarı da rakip takıma baskıyı hissettirdik. Gerçekten çok kötü bir zeminde mücadele ettik” dedi.
Galip geldikleri için mutlu olduklarını kaydeden Hamamcı, “Takımın üzerindeki stresin atılması bakımından çok önemli bir galibiyet aldık” ifadelerini kullandı.
ŞANLIURFASPOR CEPHESİ
Aldığı galibiyetten dolayı Karşıyaka’yı tebrik eden Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Engin Korukır ise, “Kendi futbolcularımı çok daha fazla tebrik ediyorum. 3 puandan daha değerli bir hediye verdiler. Çok mücadele ettiler, çok centilmendiler. Maçın orta hakemi de çok iyi maç yönetti ama yardımcıları, özellikle de kıdemli yardımcısının kendini analiz etmesini istiyorum” dedi. Futbolcularının sahada yapılması gereken her şeyi yaptığını söyleyen Korukır, “Yediğimiz gol de nazar boncuğu olsun” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.