Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Jurgen Klopp: İyi performansımızı ortaya koyup kazanmak istiyoruz

Borussia Dortmund Teknik Direktörü Jurgen Klopp, yarın akşam Galatasaray karşısında iyi peformanslarını ortaya koyarak maçı kazanmak istediklerini söyledi.Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray ile oynanacak karşılaşma öncesinde Türk Telekom...

Haber Giriş Tarihi: 21.10.2014 20:25
Haber Güncellenme Tarihi: 21.10.2014 20:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Borussia Dortmund Teknik Direktörü Jurgen Klopp, yarın akşam Galatasaray karşısında iyi peformanslarını ortaya koyarak maçı kazanmak istediklerini söyledi.

Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray ile oynanacak karşılaşma öncesinde Türk Telekom Arena Stadı'nda düzenlenen basın toplantısına katılan Alman teknik adam, "Yarınki maçta beklentim defansif anlamda iyi oynamamız. İyi defans yaparak maçı çevirmektir. Kendi ligimizde kötü, Şampiyonlar Ligi'nde iyi oynadığımız eleştirileri yapılıyor. Form durumumuzla ilgili birçok şey söylenebilir. Yarın maçı kaybedersek daha kötü şeyler söylenecek. Maçı kazanırsak yine Şampiyonlar Ligi'nde iyi oynadılar, Bundesliga'da kötü oynuyorlar denecek." diye konuştu.

Bir gazetecinin "Galatasaray hafta sonu Fenerbahçe derbisinden zaferle ayrıldı. Sneijder muhteşem iki tane gol attı. Galatasaray'dan önlem alacağı bir isim var mı?" sorusuna tecrübeli hoca, "Galatasaray'ı tabi gayet tanıyoruz. Özel önlem almak gibi bir niyetim yok. Sneijder'in iyi vuruş yapabileceğini biliyorduk. Galatasaray'ın bundan önce Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı iki maçı izledik. Yarın tabiki çok farklı olacak. Geçen yıl da Galatasaray grup aşamasına iyi başlamamıştı sonrasında iyi futbol oynayarak gruptan çıktı. Her pozisyonda oynayan kaliteli oyuncuları var. Biz ne kadar iyi futbol oynayabildiğimizi biliyoruz. İyi performansımızı ortaya koyarak yarın kazanmak istiyoruz." karşılığını verdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.