Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Judo Şampiyonasına Samsun Damgası

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Kırşehir’de yapılan 2015-2016 Öğretim Yılı Okul Sporları Judo Yıldız Kızlar ve Erkekler Türkiye Şampiyonası’nda 8 madalya kazanan judocu öğrencileri kutladı.Bakan Çağatay Kılıç, "Okul...

Haber Giriş Tarihi: 01.06.2016 12:48
Haber Güncellenme Tarihi: 01.06.2016 12:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Judo Şampiyonasına Samsun Damgası
Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Kırşehir’de yapılan 2015-2016 Öğretim Yılı Okul Sporları Judo Yıldız Kızlar ve Erkekler Türkiye Şampiyonası’nda 8 madalya kazanan judocu öğrencileri kutladı.
Bakan Çağatay Kılıç, "Okul sporlarında yetişen öğrenciler, ülke sporunun gelişimine önemli katkı sağlayacak. Biz de Bakanlık olarak üzerimize düşeni yapmaya devam edeceğiz" dedi
Kırşehir’de yapılan 2015-2016 Öğretim Yılı Okul Sporları Judo Yıldız Kızlar ve Erkekler Türkiye Şampiyonası’na Samsunlu öğrenciler damga vurdu. 48 ilden 258 öğrencinin katılımı ile gerçekleşen müsabakalarda Samsun’u temsil eden 20 öğrenci judocudan 3’ü altın, 5’i de bronz madalya kazandı. Şampiyonada başarılı bir performans ortaya koyarak Samsun’a 8 madalya ile dönen öğrencileri kutlayan Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, tebrik mesajında şu ifadelere yer verdi:
"Her alanda olduğu gibi öğrencilerimiz, ülke sporunun ilerlemesinde de önemli rol oynamaktadır. Biz de bakanlık olarak üzerimize düşeni bu zamana kadar olduğu gibi, bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz. Kırşehir’deki müsabakalarda Samsun’u başarı ile temsil eden ve 3’ü altın 8 madalya kazanan öğrencilerimizi, onları yetiştiren antrenörlerini yürekten kutluyorum. ’Spor Kenti Samsun’ sloganı ile çıktığımız yolda özellikle öğrencilerimizin önemli başarılara imza atmaları bizleri sonsuz mutlu etmiştir. İnşallah bu başarıların devamı da gelecektir."
Şampiyonada derece alan sporcuların isimleri ise şöyle:
50 kilogramda Berat Bahadır Türkiye 1’incisi
63 kilogramda Ayten Mediha Yeksan Türkiye 1’incisi
+63 kilogramda Serdem Daharlı Türkiye 1’incisi
32 kilogramda Nisanur Küçükkaya Türkiye 3’üncüsü
63 kilogramda Şura Sarıibrahimoğlu Türkiye 3’üncüsü
46 kilogramda Talha Ertürk Türkiye 3’üncüsü
44 kilogramda İremnur Ece Türkiye 3’üncüsü
34 kilogramda Mustafa Enes Bingöl Türkiye 3.cüsü
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.