Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Josef de Souza: Turu geçeceğimize inanıyorum

Fenerbahçe'nin Shakhtar Donetsk karşısındaki etkili oyuncularından Josef de Souza, turu geçeceklerine inandıklarını söyledi.Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu ilk maçında Shakhtar Donetsk'le 0 - 0 berabere kaldıkları maçın ardından basın...

Haber Giriş Tarihi: 29.07.2015 00:07
Haber Güncellenme Tarihi: 29.07.2015 00:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Fenerbahçe'nin Shakhtar Donetsk karşısındaki etkili oyuncularından Josef de Souza, turu geçeceklerine inandıklarını söyledi.

Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu ilk maçında Shakhtar Donetsk'le 0 - 0 berabere kaldıkları maçın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
Başarılı bir oyun ortaya koyan Brezilyalı futbolcu Josef de Souza, Ukrayna temsilcisinin kendilerini zorladığını belirterek, "Oyunun ilerleyen dakikalarında rakibi iyi marke ederek, alanı kapatarak iyi bir oyun oynamaya başladık. Yavaş yavaş Shakhtar Donetsk kalesine doğru yaklaştık. ikinci yarı bizim için sadece gol eksikti. İkinci yarı gol dışında her şeyi yaptığımıza inanıyorum. İkinci maçta kendimizi geliştirmemiz, daha iyi oynamamız gerekiyor bunun farkındayız." şeklinde konuştu.

Şanslarının sorulması üzerine Brezilyalı futbolcu, "Şansımızın büyük olduğunu düşünüyorum. Onların sahasında atacağımız bir gol bize çok büyük bir avantaj sağlayacaktır. Şansımız devam ediyor, bu akşam gol yememek bizim için önemliydi. İkinci karşılaşmada daha kaliteli bir oyun ortaya koyacağımıza inanıyorum. Shakhtar Donekst ne kadar etkili bir takım olduğunu biliyoruz ama turu geçebileceğimize inanıyorum." diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.