Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

James Nunnally: "Obradovic’den öğrenecek çok şeyim olacak"

Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı’nın yeni transferi James Nunnally, sarı-lacivertli taraftarların harika olduğunu bildiğini belirterek, Zeljko Obradovic’den öğrenecek çok şeyi olduğunu söyledi.Fenerbahçe’nin İtalya’nın Sidigas Avellino...

Haber Giriş Tarihi: 28.07.2016 11:22
Haber Güncellenme Tarihi: 28.07.2016 11:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı’nın yeni transferi James Nunnally, sarı-lacivertli taraftarların harika olduğunu bildiğini belirterek, Zeljko Obradovic’den öğrenecek çok şeyi olduğunu söyledi.
Fenerbahçe’nin İtalya’nın Sidigas Avellino takımından kadrosuna kattığı ABD’li oyuncu James Nunnally, sarı-lacivertli kulübün internet sitesine açıklamalarda bulundu. 26 yaşındaki basketbolcunun açıklamaları şu şekilde:
"Fenerbahçe gibi büyük bir takıma katılmaktan dolayı duyduğu heyecanı dile getiren Nunnally, “Fenerbahçe gibi harika bir takıma katıldığım için çok heyecanlı ve gururluyum. İtalya’da iyi bir sezon geçirdim ve MVP ödülüne layık görüldüm ama bilinmesini isterim ki takımımın performansı bunda ana nedendi ve her zaman en önemli olan takım olarak kazanabilmekti. Antrenörümüz Zeljko Obradovic ile ilgili birçok harika şey duydum. Çok iyi ve bir o kadar da sizi rekabete, çalışmaya iten bir koç olduğunu biliyorum. Ondan öğrenecek çok fazla şeyim olacak. Taraftarlarımızın da harika olduğunu biliyorum ve sevgilerini şimdiden hissedebiliyorum” ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.