Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İzmitli periler kupaya galibiyetle başladı

İzmit Belediyespor, Antalya da gerçekleşen Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi Federasyon Kupası ilk maçında ilk galibiyetini aldı.Geçtiğimiz sezon Süper Lig’de mücadele eden Tosyalı Toyo Ogsk ligden düşerek 2017-2018 sezonunda TKBL ekipleri...

Haber Giriş Tarihi: 26.09.2017 10:16
Haber Güncellenme Tarihi: 26.09.2017 10:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İzmitli periler kupaya galibiyetle başladı

İzmit Belediyespor, Antalya da gerçekleşen Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi Federasyon Kupası ilk maçında ilk galibiyetini aldı.

Geçtiğimiz sezon Süper Lig’de mücadele eden Tosyalı Toyo Ogsk ligden düşerek 2017-2018 sezonunda TKBL ekipleri arasında yer almıştı.İkinci yarıda 21-2’lik seri yakalayan İzmit BLD maça tutundu ve son 5 dakikaya çift hanelerle önde girdi. Son dakikalarda çekişmeye sahne olan mücadelede Tosyalı Toyo Ogsk’de Nihal Güngör 16 sayı, 9 ribaund, 3 asist ile ön plana çıkarkenİzmit BLD’deDeniz Doğan 15 sayı, 2 ribaund, 1 asist ve Ebru Torun 12 sayı, 5 ribaund, 5 asist ile mücadele ettiler. İzmit ekibi bu maçta sakatlığı bulunan yabancıoyuncusu olmadan oynamasına rağmen maçı kazandı. Ayrıcatakım kaptanı Ebru Torun maçın oyuncusu seçilmiştir.Kulüp Başkanı Erdoğan Şentürk, “Turnuvaya Tosyalı Toyo gibi önemli bir rakibi yenerek galibiyetle başladık. Oyuncularımız güzel mücadele sergileyerek maçı bir büyük başarıya imza attılar. Takımımıza güveniyorum, iyi bir ekip olduk. Teknik ekibimizi ve oyuncularımızı tebrik ediyorum” dedi.

İzmit Belediyespor yarın Antalya Spor Salonunda 13:30 da İstanbulgücü ile karşılaşacak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.