Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İzmirli itfaiyeciler Kazakistan’da madalya kovalayacak

İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi, Kazakistan’da düzenlenecek İtfaiye Sporları Dünya Şampiyonası’na hazırlanıyor. Takımı, aynı zamanda olimpiyat takımının da antrenörü olan Arama Kurtarma ve Afet İşleri Şube Müdürü İsmail...

Haber Giriş Tarihi: 21.08.2014 11:12
Haber Güncellenme Tarihi: 21.08.2014 11:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İzmirli itfaiyeciler Kazakistan’da madalya kovalayacak
İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi, Kazakistan’da düzenlenecek İtfaiye Sporları Dünya Şampiyonası’na hazırlanıyor. Takımı, aynı zamanda olimpiyat takımının da antrenörü olan Arama Kurtarma ve Afet İşleri Şube Müdürü İsmail Derse çalıştırıyor.

Almatı şehrinde 4-9 Eylül 2014 arasında düzenlenecek şampiyona için hazırlanan İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi Olimpiyat Takımı, Türkiye'yi en iyi şekilde temsil edebilmek için çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Toros Eğitim Merkezi’nde, yarışma standartlarına uygun olarak hazırlanan pistte günde 4 saat antrenman yapan ateş savaşçıları, engelleri aşıp merdivenleri çıkıyor, hortumlarla koşuyor.

İzmir’i ve Türkiye’yi en iyi şekilde temsil edebilmek için yoğun bir tempoda çalıştıklarını belirten İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Arama Kurtarma ve Afet İşleri Şube Müdürü İsmail Derse, kondisyon yüklemesi ile başladıkları çalışmalarda daha sonra teknik parkura geçtiklerini söyledi. Derse, “Üç arkadaşımız, görev değiştirdiği için takımdan ayrılmak zorunda kaldı. Onların yerine gelen yeni arkadaşlarımızın takıma adapte olabilmeleri için ekstra antrenman yapıyoruz. Kıdemlilerin tecrübesinden, yeni arkadaşlarımızın da enerjisinden yararlanarak genç bir ekip oluşturduk. Başarılı olacağımıza inanıyorum.” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.