Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İzmir Derbisi Göztepe’nin

İzmir derbisinde Karşıyaka’yı 2-0 yenen Göztepe’de Teknik Direktör Mehmet Aurelio, “Karşıyaka gibi zor bir rakip karşısında aldığımız 3 puan için çok mutluyum” dedi.PTT 1. Lig’deki İzmir derbisinde Karşıyaka’yı 2-0 mağlup...

Haber Giriş Tarihi: 10.04.2016 18:54
Haber Güncellenme Tarihi: 10.04.2016 18:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İzmir derbisinde Karşıyaka’yı 2-0 yenen Göztepe’de Teknik Direktör Mehmet Aurelio, “Karşıyaka gibi zor bir rakip karşısında aldığımız 3 puan için çok mutluyum” dedi.
PTT 1. Lig’deki İzmir derbisinde Karşıyaka’yı 2-0 mağlup eden Göztepe’nin teknik direktörü Mehmet Aurelio, maçtan sonra katıldığı basın toplantısında, Karşıyaka önünde çok güzel mücadele ettiklerini belirterek, “Futbolcularıma çok teşekkür ederim, çok iyi oynadılar. Karşıyaka gibi zor bir rakip karşısında aldığımız 3 puan için çok mutluyum” diye konuştu.
Galibiyeti görevinden istifa eden Önder Özen’e hediye ettiğini söyleyen Aurelio, “Benim için ve takım için bir baba gibiydi. Önümüzde 6 maç daha var. Maç maç düşünmemiz gerekiyor. Samsunspor maçında da takımıma güveniyorum” dedi.
Aurelio, maçtan sonra Gençer Cansev’in bayrağı orta sahaya dikmesini görmediğini belirterek, “Ben kendi takımımdan sorumluyum. Ben takımım adına mutluyum. Karşıyaka’ya başarılar diliyorum” dedi.
Bir soru üzerine Aurelio, Özen’in görevinden ayrılmasının ardından çok farklı bir şey yapmadığını, şans faktörünün de yanlarında olduğunu sözlerine ekledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.