Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İzmir Alev Alev Yandı

Türkiye’nin En Köklü Kulüplerinden Göztepe, Kuruluşunun 91. Yıldönümü İçin Çeşitli Etkinlikler Düzenlerken, Kutlamalara Yine Taraftarların Meşale Şovu Damgasını Vurdu. Taraftarların Meşale Şovunun Havadan Görüntüleri İzleyenleri Hayran Bıraktı.

Haber Giriş Tarihi: 15.06.2016 15:04
Haber Güncellenme Tarihi: 15.06.2016 15:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İzmir Alev Alev Yandı
Türkiye’nin en köklü kulüplerinden Göztepe, kuruluşunun 91. yıldönümü için çeşitli etkinlikler düzenlerken, kutlamalara yine taraftarların meşale şovu damgasını vurdu. Taraftarların meşale şovunun havadan görüntüleri izleyenleri hayran bıraktı.
PTT 1. Lig’in İzmirli ekiplerinden Göztepe, 91. kuruluş yıldönümünü yine kendine özgü kutladı. Sarı-kırmızılı taraftarların yıllardır 14 Haziran’da, Mustafa Kemal Sahil Bulvarı boyunca dizilerek aynı anda meşale yakmasıyla kutlanan Göztepe’nin yeni yaşı, bu yıl bir İzmir karnavalına dönüştü.
GÖZ GÖZÜ GÖRMEDİ
On binlerce taraftarın aynı anda meşale yakması muhteşem görüntüler oluştururken, o anlar havadan da görüntülendi. Havai fişek gösterisi, ses ve ışık şovlarının da etkisiyle İzmir adeta alev alev yandı, meşalelerin dumanından göz gözü görmedi.
3 BÜYÜKLERİ GERİDE BIRAKTI
Göztepe’nin yeni yaş kutlamaları, şampiyonluk kutlamalarını aratmadı. Güzelyalı sahilini dolduran on binlerce taraftarın oluşturduğu görüntüler, ‘3 büyükler’ ismiyle anılan Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaraylı taraftarları kıskandırdı. Taraftarlar, sarı-kırmızılı ekibin 91. yıl kutlamalarının, Beşiktaş’ın şampiyonluk kutlamalarından bile görkemli olduğunu iddia etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.