Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İtalya’da başlama vuruşu polemiği!

KORONA VİRÜS NEDENİYLE LİGLERİN ERTELENDİĞİ İTALYA SERİE A'DA YENİ PLANLAR MASAYA YATIRILDI. 28 MAYIS'TA YAPILACAK ZİRVEDE LİGİN KADERİ BELLİ OLMASI BEKLENİRKEN, ÇİZME'DE YENİ TARTIŞMA KONUSU İSE MAÇLARIN BAŞLAMA SAATİ OLDU.

Haber Giriş Tarihi: 25.05.2020 09:26
Haber Güncellenme Tarihi: 25.05.2020 09:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İtalya’da başlama vuruşu polemiği!

Korona virüs nedeniyle liglerin ertelendiği İtalya Serie A’da yeni planlar masaya yatırıldı. 28 Mayıs’ta yapılacak zirvede ligin kaderi belli olması beklenirken, Çizme’de yeni tartışma konusu ise maçların başlama saati oldu.

Korona virüs salgınından en büyük etkilenen Avrupa ülkelerinden biri olan İtalya’da gözle Serie A Ligi’ne çevrildi. 28 Mayıs’ta yapılacak olan toplantıda ligin kaderinin belli olması bekleniyor. Normal statü ve play-off sistemlerinin tartışılacağı toplantıda son gündem maddesi de maçların başlama saati oldu. Ülkedeki yayıncı kuruluşun istediği 16.00, 16.30, 18.45 ve 21.00 saatlerinde maç programlarına ülkedeki oyuncular birliğinden yoğun eleştiri geldi. Yazın 16.00 ve 16.30’da futbol oynamanın sporcuları olumsuz etkileyeceği ve maçların 18.45 ve 21.00’de oynanması gerektiği açıklandı. 28 Mayıs’ta yapılacak olan zirve bu konunun da tartışılacağı öğrenildi.

Öte yanda İtalya Spor Bakanı Vincenzo Spadafora, Serie A’nın yeni planı için çalıştıkların belirterek, "13 veya 20 Haziran’da Serie A’da maçlara başlamak için iki olası tarihte çalışıyoruz. Perşembe günü, devam edip etmemeye ve ne zaman devam edeceğimize karar vereceğiz" açıklamasını yaptı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.