Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dilek ağacındaki istekler engelli çocuklara teslim edildi

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Okulu Proje çalışması kapsamında ‘Bir dilek de sen tut’ etkinliğine dilekte bulunan engelli çocuklara dilek ağacına yazdıkları hediyeleri verildi.     Cumhuriyet...

Haber Giriş Tarihi: 23.11.2013 16:31
Haber Güncellenme Tarihi: 23.11.2013 16:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Dilek ağacındaki istekler engelli çocuklara teslim edildi
Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Okulu Proje çalışması kapsamında ‘Bir dilek de sen tut’ etkinliğine dilekte bulunan engelli çocuklara dilek ağacına yazdıkları hediyeleri verildi.

    Cumhuriyet Halkevleri'nde düzenlenen etkinliğe Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Cumhuriyet Halk Partisi Ereğli İlçe Başkanı Hayrettin Kartal, taraftarlar dernekleri yönetimi ve üyeleri, engelli çocuklar ve aileleri katıldı.

    Etkinlikte dilek ağacına dileklerini yazan engelli çocuklara, isteklerinin yazılı olduğu kağıtlarda ki hediyeleri taraftarlar dernekleri ve hayır severler tarafından verildi.

    13 yaşında kas hastalığına yakalanan ve yürümekte güçlük çeken Ali Yılmaz, devletten engelli maaşı aldığını ancak engelli de olsa kendi ekmeğini kendisinin kazanmak istediğini söylemesi üzerine Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık'tan sahil bandında kendisine uygun iş imkanı sözü aldı. Yılmaz bu söz üzerine yaptığı konuşmasında "Bir gün benim de şansımın döneceğini biliyordum. 2013 yılı bana uğurlu geldi. Başkanıma sonsuz teşekkür ediyorum." dedi.

    Düzenlenen etkinlik hediyelerin verilmesinin ardından sona erdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.