Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İstanbul’a gelen Nani: Fenerbahçe kariyerimde yeni bir fırsat olacak

Fenerbahçe'nin, transferi için daha önce görüşmelere başladığını duyurduğu ve bu gece geç saatlerde İstanbul'a getirdiği Luis Nani, "Fenerbahçe’yi kariyerimde yeni bir fırsat olarak görüyorum." dedi.Sarı lacivertli yönetimin, daha...

Haber Giriş Tarihi: 06.07.2015 00:26
Haber Güncellenme Tarihi: 06.07.2015 00:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İstanbul’a gelen Nani: Fenerbahçe kariyerimde yeni bir fırsat olacak
Fenerbahçe'nin, transferi için daha önce görüşmelere başladığını duyurduğu ve bu gece geç saatlerde İstanbul'a getirdiği Luis Nani, "Fenerbahçe’yi kariyerimde yeni bir fırsat olarak görüyorum." dedi.

Sarı lacivertli yönetimin, daha önce transferi için kulübü Manchester United ve kendisiyle görüşmelere başladığını duyurduğu Luis Nani, saat 23.00'te indiği Sabiha Gökçen Havalimanı Genel Havacılık Terminali'ne iddialı açıklamalarda bulundu. Sportif Direktör Giuliano Terraneo, İdari Menajer Hasan Çetinkaya ve kulüp yetkililerinin karşıladığı Luis Nani, kulüp televizyonuna yaptığı açıklamada, Fenerbahçe’yi kariyerinde yeni bir fırsat olarak gördüğünü söyledi.

Türkiye'ye, İstanbul'a ve Fenerbahçe’ye gelmekten son derece mutlu olduğunu ifade eden Portekizli yıldız Nani, "Gerçekten çok mutluyum şu anda burada olmaktan. Fenerbahçe’yi kariyerimde yeni bir fırsat olarak görüyorum. Kendimi gösterebilme fırsatı olarak görüyorum. Burada başarılı olmak istiyorum. Buraya benim için gelen taraftarları gördüm ve gerçekten çok mutlu oldum. Bu taraftarlar önünde futbolumu gösterebilmek istiyorum. Her zaman elimden gelenin en iyisini yapacağım, umarım her şey çok güzel olur." dedi.

"FENERBAHÇE HER ZAMAN BİLDİĞİM BİR TAKIM OLDU"

Fenerbahçe’yi gayet iyi tanıdığını ifade eden Luis Nani, "Fenerbahçe her zaman bildiğim bir takım oldu. Fenerbahçe, yüksek seviyeleri hedeflemiş bir takımdır." diyerek şöyle konuştu:

"Bruno Alves gibi, Raul Mireles gibi milli takımdan tanıdığım oyuncularla birlikte oynayacağım. Onlarla beraber oynayacak olmak gerçekten benim için çok güzel bir duygu çünkü kendimi ailemin arasında gibi hissedeceğim. Hatta şimdiden böyle hissetmeye başladığımı söyleyebilirim onlarla birlikte oynayabilecek olmaktan dolayı. Umarım takım arkadaşlarımla da hızlı bir uyum yakalarız. Umarım her şey yolunda gider. Fenerbahçe her zaman şampiyonlukları ve başarıları hedeflemiş bir takımdır. Bu başarılara beraber yürümeyi hedefliyoruz."
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.