Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Ettu Cup’ta 2. Turda

İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Avrupa Masa Tenisi Birliği (ETTU) Kupası 1. Etap C Grubu’nda rakiplerini yenerek adını 2. tura yazdırdı.Avrupa Masa Tenisi Birliği (ETTU) Kupası 1. Etap C Grubu müsabakaları İstanbul’da sona erdi. İtalyan,...

Haber Giriş Tarihi: 23.08.2015 16:52
Haber Güncellenme Tarihi: 23.08.2015 16:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Avrupa Masa Tenisi Birliği (ETTU) Kupası 1. Etap C Grubu’nda rakiplerini yenerek adını 2. tura yazdırdı.
Avrupa Masa Tenisi Birliği (ETTU) Kupası 1. Etap C Grubu müsabakaları İstanbul’da sona erdi. İtalyan, Portekiz, Litvanya ve Sloven rakiplerini mağlup edip 4’te 4 yapan İstanbul Büyükşehir Belediyespor Masa Tenisi Erkek takımı adını grup lideri olarak 2. tura yazdırdı. Cebeci Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilen organizasyonda, turuncu-lacivertli ekibin yanı sıra Portekiz’in GD Toledos, Slovenya’nın NTK Ilirjia, Litvanya’nın Montoutojas ve İtalya’nın ASD Marcozzi takımları mücadele etti. Şampiyonada ilk sırayı alan İstanbul Büyükşehir Belediyespor ve 2. sırada yer alan İtalya’nın ASD Macozzi takımları adını 2. tura yazdırdı. 2 gün süren müsabakalarda oynadığı 4 maçı da kazanan Gencay Menge, Safa Avcı ve Halil Hacı’dan kurulu İstanbul Büyükşehir Belediyespor ilk maçında İtalyan ASD Marcozzi’yi 3-1, ikinci maçında Litvanya temsilcisi Montoutojas’ı ve üçüncü maçında ise Portekiz ekibi GD Toledos’u 3-0’lık skorlarla mağlup etti ve ilk günü lider tamamladı.
İkinci gün maçında ise Sloven NTK Ilirija’yı 3-2 yenen Erkek Masa Tenisi Takımı 4’te 4 yaparak adını Ettu Cup’ta 2. tura yazdırdı. Şampiyonada adını 2. tura yazdıran diğer ekip ise 4’te 3 yapan İtalyan temsilcisi ASD Marcozzi oldu.
Bu arada Slovenya temsilcisi NTK Ilirija, Portekiz Temsilcisi GD Toledos ve Litvanya temsilcisi Montoutojas ise şampiyonaya veda eden ekipler oldular.
Organizasyonda oynanan maçlar şöyle sonuçlandı:
İstanbul Büyükşehir Belediyespor - ASD Marcozzi: 3-1
İstanbul Büyükşehir Belediyespor - Montoutojas: 3-0
İstanbul Büyükşehir Belediyespor - GD Toledos: 3-0
İstanbul Büyükşehir Belediyespor - NTK Ilirija: 3-2
GD Toledos-ASD Marcozzi: 0-3
NTK Ilirija-ASD Marcozzi: 0-3
Montoutojas- ASD Marcozzi:1-3
GD Toledos -NTK Ilirija :0-3
NTK Ilirija-Montoutojas: 2-3
GD Toledos- Montoutojas: 1-3
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.