Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İspanya Maçının Heyecanı Dev Ekranda Yaşandı

A Milli Takım’ın EURO 2016 D Grubu ikinci maçında İspanya ile oynadığı kritik maçı bin 500’ü aşkın kişi Zorlu PSM’nin dev ekranından takip ederken, duayen gazeteci Attila Gökçe de karşılaşma öncesinde futbolseverlerle bir araya...

Haber Giriş Tarihi: 18.06.2016 12:17
Haber Güncellenme Tarihi: 18.06.2016 12:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
A Milli Takım’ın EURO 2016 D Grubu ikinci maçında İspanya ile oynadığı kritik maçı bin 500’ü aşkın kişi Zorlu PSM’nin dev ekranından takip ederken, duayen gazeteci Attila Gökçe de karşılaşma öncesinde futbolseverlerle bir araya geldi.
Geçmiş turnuvalarda yaşadıklarını izleyicilere aktaran Attila Gökçe, Milli Takım’ın Euro 2016 serüveni hakkında, “Öncelikle Millilerimizin Hırvatistan maçından sonra çok fazla eleştirildiğini ve çok yıpratıldığını düşünüyorum. Onları yıpratmanın bize hiç faydası yok. Teknik tarafa gelirsek, çaresizlikten ceketi yanlış iliklediğimizi düşünüyorum. Stoper eksikliğimiz nedeniyle Mehmet Topal’ı o bölgeye kaydırdığımız için sıkıntı çekiyoruz. Ayrıca çok fazla ikili mücadele kaybediyoruz” dedi.
Attila Gökçe ayrıca, olası bir başarısızlık halinde de Fatih Terim’in Milli Takım’ın başında kalmasını gerektiğini belirtirken, yenilenmiş Milli Takım kadrosunun 2018 Dünya Kupası elemelerinde büyük patlama yapacağını ifade etti.
Zorlu PSM Amfi’deki “Futbol Hayattır” etkinliklerinin, turnuvanın son maçının son düdüğüne kadar ücretsiz olarak devam edeceği öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.