Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İsmet Taşdemir: "Camiası olan 3 takımla mücadele ediyoruz, şanslarımız eşit"

Osmanlıspor Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, Düşme Potasında Bulunan Takımların Sezon Sonu Ligde Kalma Durumuyla İlgili "bana Göre Dört Takımın Da Şanslari Yüzde 25" Dedi.

Haber Giriş Tarihi: 29.02.2020 16:32
Haber Güncellenme Tarihi: 29.02.2020 16:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İsmet Taşdemir: "Camiası olan 3 takımla mücadele ediyoruz, şanslarımız eşit"

Osmanlıspor Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, düşme potasında bulunan takımların sezon sonu ligde kalma durumuyla ilgili "Bana göre dört takımın da şansları yüzde 25" dedi.

TFF 1. Lig’in 25. haftasında Osmanlıspor, sahasında Fatih Karagümrük’le 1-1 berabere kaldı. Müsabaka sonrası düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Osmanlıspor Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, "Zor bir maçtı. 3’te 3 yapan iyi bir rakibe karşı oynadık. Özellikle ligin ikinci yarısında çok farklı oynayan bir rakipti. Biz de iyi oynadık. Öne de geçtik ama zafiyetlerimiz vardı. Bu maçta kaybettiğimizi değil, kazandığımızı yanımıza alıp yolumuza devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Osmanlıspor’un kümede kalma şansını da değerlendiren Taşdemir, "4 takım arasında herkesin şansını eşit görüyorum. Bizim kalan 9, rakiplerimizin 10 maçı var. 1 adım öndeyiz ama işimiz zor. Camiası olan 3 takımla mücadele ediyoruz. Bana göre bu dört takımın da şansları yüzde 25" diye konuştu.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.