Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İsmail Köybaşı: Güzel bir başlangıç yapmak istiyoruz

Beşiktaş'ın başarılı futbolcusu İsmail Köybaşı, yarın akşam oynayacakları Asteras Tripolis maçında iyi bir başlangıç yapmak istediklerini söyledi.UEFA Avrupa Ligi C Grubu ilk maçında yarın Yunanistan'ın Asteras Tripolis takımı ile...

Haber Giriş Tarihi: 17.09.2014 16:58
Haber Güncellenme Tarihi: 17.09.2014 16:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Beşiktaş'ın başarılı futbolcusu İsmail Köybaşı, yarın akşam oynayacakları Asteras Tripolis maçında iyi bir başlangıç yapmak istediklerini söyledi.

UEFA Avrupa Ligi C Grubu ilk maçında yarın Yunanistan'ın Asteras Tripolis takımı ile karşı karşıya gelecek olan Beşiktaş'ta, İsmail Köybaşı, Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde yaptığı açıklamada, "Bu ilk maçta güzel bir başlangıç yapmak istiyoruz." dedi.

Takım olarak oynayacakları maçın önemini ve zorluğunu bildiklerini de belirten Köybaşı, "Bunun için de iyi çalıştık. Her şeyin bilincindeyiz. Hocamız benimle konuştu ve sağ bek oynar mısın? diye sordu. Ben de hiç çekinmeden evet dedim. Bana kendisinin inanması önemli bir faktör. Bunlar bana hep motivasyon kaynağı oldu. Hocamız bizi her durumda iyi motive ediyor." diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.