Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İsmail Kartal: “Zamana ihtiyacımız var”

Gaziantepspor Teknik Direktörü İsmail Kartal, Yeni Katılan Oyuncular Nedeniyle Takım Olarak Zamana İhtiyaçlari Olduğunu Söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 10.09.2016 22:40
Haber Güncellenme Tarihi: 10.09.2016 22:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İsmail Kartal: “Zamana ihtiyacımız var”
Spor Toto Süper Lig’de Adanaspor ile 0-0 berabere kalan Gaziantepspo’da Teknik Direktör İsmail Kartal, yeni katılan oyuncular nedeniyle takım olarak zamana ihtiyaçları olduğunu söyledi.
Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Kartal, geçen haftadan cezalı ve sakat oyuncular ile takıma yeni katılan oyuncular olduğuna dikkat çekerek, "Geç katılan oyuncularımız var. Diğer oyuncularla aynı seviyede olmadığı için zamana ihtiyacımız var. Sezon başında hazırlık dönemindeymiş gibi en iyi puanları toplamaya çalışıyoruz. İlk yarıda Emre’nin, ikinci yarına Adanaspor’un iki üç pozisyonu vardı olmadı. Hakem son dakikada Adanaspor lehine penaltı da verebilirdi. Sıcak bir havada oynadık. Berabere kaldık, olmadı” diye konuştu.
Adanaspor’u tebrik eden Kartal, “Bundan sonra da başarılar diliyorum. Geçen hafta Trabzon’da çok iyi mücadele ettik. Bugün de burada, önce 1 puan daha sonra üç puan için çalıştık ama değerlendiremedik. Birkaç haftaya ihtiyacımız var. Birçok futbolcumuz ilk defa sahada yan yanaydı. Bu dönemi aşmamız gerekiyor” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.