Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İsmail Kartal: Trabzonspor maçı öncesi moral oldu

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, ligin en hazır takımlarından birine karşı oynadıklarını belirterek, Kardemir Karabükspor karşısında aldıkları 3 puanın Trabzonspor maçı öncesinde kendilerine moral olduğunu söyledi.Spor Toto...

Haber Giriş Tarihi: 01.09.2014 00:12
Haber Güncellenme Tarihi: 01.09.2014 00:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, ligin en hazır takımlarından birine karşı oynadıklarını belirterek, Kardemir Karabükspor karşısında aldıkları 3 puanın Trabzonspor maçı öncesinde kendilerine moral olduğunu söyledi.

Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında Kardemir Karabükspor'u 3 - 2 mağlup etmeyi başaran Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal, maç sonrasında yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Maçı kazandığımız için oyuncularımı tebrik ediyorum. Kazanmak için güzel bir irade ortaya koydular. Hepsini tebrik ediyorum. Şunu da unutmayalım, biz bu akşam bu sezonun ilk haftası olmasına rağmen, bu ligin en hazır, en mücadele gücü yüksek takımına karşı oynadık. Zaman zaman oyun üstünlüğünü elimize geçirmimize rağmen çok güzel mücadele ettiler. Çok iyi bir takıma karşı aldığımız 3 puan camiamıza hayırlı olsun. Bize de iyi bir moral oldu Trabzonspor maçı öncesi."

Beşiktaş ve Galatasaray'ı kastederek, "Rakiplerimizin ikisinin de deplasmanda kazanmasından sonra bu maçı mutlak kazanmamız gerekiyordu." diyen Kartal, "Geçen sene ilk hafta kayıpla başlamıştık, bu sene şükürler olsun ki 3 puanı alarak başladık." ifadelerini kullandı.

Volkan Demirel'in Süper Kupa'da Melo ile girdiği diyalog, milli takıma çağılmaması ve Trabzonspor maçında da yer almayacak olmasıyla ilgili bir soruya da tecrübeli teknik adam, şöyle cevap verdi:

"Olmaması gereken şeyler; ama oldu. Tahkime gitti, cezasını alacaktır artık. Bir futbol adamı olarak futbolcuların böyle olaylar içinde olmaması gerekiyor ve olmamasını diliyorum. Kendisinin de bundan ders çıkarması gerekiyor. Çıkardığını da düşünüyoruz. Milli takıma alınmamasıyla ilgili de bir takımın teknik sorumlusunu, teknik heyetini ilgilendiren bir şey. Ben herhangi bir yorum yapmak istemiyorum. Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim ve ekibinin sorumluluğundadır. Trabzonspor maçı öncesinde de bütün oyuncularıma güveniyorum."

Bu arada İsmail Kartal, transferin son günü sürpriz bir transfer gelip gelmeyeceği şeklindeki soruya da "Başkanımdan bir oyuncu transferi istedik. Denedik olmadı. Dün gece olmadığnı söyledi. Transfer yapmayacağız. Takım şu anda yüzde yüz hazır düzeyde değil. Eksiği olan oyuncularımız var. Hepsinin aynı seviyede olması gerekiyor. Aynı seviyeye gelmeleri için gece gündüz çalışıyoruz." karşılığını verdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.