Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İsmail Kartal: Kupayı kazanmak için hedef koyduk

Fenerbahçe Teknik Direktör İsmail Kartal, hedefleri içinde Türkiye Kupası'nı kazanmak da olduğunu söyledi.    Takımının Türkiye Kupası'nda Bayburt Grup Özel İdare'yi 3 - 1 mağlup ettiği karşılaşmaın bitiminde düzenlenen...

Haber Giriş Tarihi: 16.12.2014 16:28
Haber Güncellenme Tarihi: 16.12.2014 16:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Fenerbahçe Teknik Direktör İsmail Kartal, hedefleri içinde Türkiye Kupası'nı kazanmak da olduğunu söyledi.

    Takımının Türkiye Kupası'nda Bayburt Grup Özel İdare'yi 3 - 1 mağlup ettiği karşılaşmaın bitiminde düzenlenen basın toplantısına katılan tecrübeli hoca, "Buraya kazanmak için gelmiştik. İlk maçımızda Kayserispor'a kendi evimizde mağlup olduktan sonra bu maçı kazanmak istiyorduk. Çünkü biz kupada da gidebildiğimiz yere kadar, hatta kupayı kazanmak için de bir hedef koyduk. Ama bu hedef doğrultusunda dönem dönem gençlere de şans vermeyi düşünüyüoruz. Böyle bir planlama yaptık. Bu planlama doğrultusunda bugün oyuncularım iyi mücadele ettiler. 3 - 1 kazandık oyuncularımı tebrik ediyorum. Bu yarışta bize moral oldu." şeklinde konuştu.

    MHK Başkanı Zekeriya Alp'in istifasının sorulması üzerine bu gelişmeyi basından duyduğunu dile getiren Kartal, "Bu konuda yorum yapmak istemiyorum. Onu artık federasyon, kulüpler birliği değerlendirecektir. Ben sahanın içindeyim. İşimi yapmaya çalışıyorum. Elimden geldiği kadar, aklımın yettiği kadar futbolun içinde olmak Türk futboluna ve kulübüme hizmet etmek istiyorum." ifadelerini kullandı.

BAHATTİN GÜNEŞ: GÜCÜMÜZ YETTİĞİ KADAR OYNAMAYA ÇALIŞTIK

    Bayburt Grup Özel İdare Teknik Direktörü Bahattin Güneş de Fenerbahçe'ye karşı güçlerinin yettiği kadar oynamaya çalıştıklarını belirtti. Bayburt halkının bu günü bayram günü ilan ettiğini dile getiren Bahattin Güneş, sözlerini şöyle tamamladı:
    "Fenerbahçe güzide bir kulübümüz. İyi de bir maç olduğunu düşünüyürum. Biz 12 senedir amatördeydik, bu yıl profesyonelliğe adım attık. Gücümüzün yettiği kadar oynamaya çalıştık. Alanları daraltıp mücadelemizi arttırarak bunları yapabilirdik. Penaltı kaçabilir atılabilir. Önemli olan baskı kurabilmekti. İlk yarı bu baskıyı yaptık. Fenenbahçe usta ayaklı oyuncularıyla iyi top çevirdi. Biz de basamadık. Birebirlerde eksik kaldık bu da bizim 3 - 1 mağlup olmamıza sebep oldu."
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.