Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İsmail Kartal: İlk devre kötü, ikinci yarı iyi oynadık

Kupa maçında Kayserispor ile berabere kalan Fenerbahçe’nin teknik direktörü İsmail Kartal, ilk devre iyi oynayamadıklarını ancak ikinci yarıya iyi başladıklarını söyledi. Kartal, Ozan Tufan'ın transferiyle ilgili ise topu yönetime attı....

Haber Giriş Tarihi: 27.01.2015 23:15
Haber Güncellenme Tarihi: 27.01.2015 23:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kupa maçında Kayserispor ile berabere kalan Fenerbahçe’nin teknik direktörü İsmail Kartal, ilk devre iyi oynayamadıklarını ancak ikinci yarıya iyi başladıklarını söyledi. Kartal, Ozan Tufan'ın transferiyle ilgili ise topu yönetime attı.

Türkiye Kupası E Grubu maçında Fenerbahçe, Kayserispor’a konuk oldu. Maç karşılıklı atılan gollerle 1-1 sona erdi. Maçı değerlendiren Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, ilk devre çok iyi oynayamadıklarını ancak ikinci yarıdaki oyundan memnun olduğunu belirterek, şöyle konuştu:

"İlk yarı iyi konsantre değildik. İkinci yarıya ise devre arasında futbolcularla yaptığımız toplantının da etkisiyle iyi başladık. Pozisyonlar ürettik. Bir tanesini değerlendirdik. İkinci devredeki oyundan memnunum. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Bayburt maçını da kazanıp gruptan çıkmak istiyoruz."

Genç oyuncuların oynatılmasıyla ilgili de Kartal, "Sonuç olarak bu turnuvada bugüne kadar 4 genç oyuncuya şans verdik. Ben hep söylüyorum, kadroda alt yapıda 1-2 oyuncu alabilirsek hem Fenerbahçe hem Türk futbolu için iyi olacaktır. Alt yapının yolunu açıyoruz. Uygur kadromuza girdi. Ramazan’ın performansı da özellikle ikinci devre olumlu bir oyun ortaya koydu. Bundan sonra daha çok şans vererek bu oyunculardan A takıma kazandırmak istiyoruz." diye konuştu.

Bursasporlu Ozan Tufan’ın transferiyle ilgili bir soruya da cevap veren Kartal, "Transferle ilgili çok fazla söyleyecek bir şeyim yok. Ozan Tufan’ı takıma katmak istediğimizi söylemiştik. Başkan ve yöneticiler bunu değerlendiriyor." dedi.

KAYSERİSPOR HOCASI SEÇME: HAKEM BİZİ EZDİ

Kayserispor Teknik Direktörü Ertuğrul Seçme, önemli fırsatları değerlendiremediklerini ve beraberliğe razı olduklarını söyledi.

Her iki takım açısından güzel bir müsabaka olduğunu belirten Seçme, "Bu akşam güzel bir mücadele izledik. Her iki takım da sahada futbolun gereklerini yerine getirdi. Kayserispor olarak çok pozisyona girdik. Ama değerlendiremedik. Umuyorum ki Altınordu müsabakasını kazanıp gruptan çıkacağız." diye konuştu.

Maçın hakemiyle ilgili de konuşan Seçme, Yunus Yıldırım’ın bütün takdir haklarını rakip lehine kullandığını iddia ederek, "Yunus hoca bizi sahada adeta ezdi. Tüm takdir haklarını Fenerbahçe lehine kullandı." diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.