Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İsmail Kartal, ilk 11’i şekillendirdi

Spor Toto Süper Lig’in 1. hafta mücadelesinde Gençlerbirliğine konuk olacak İsmail Kartal yönetimindeki Gaziantepspor kayıp istemiyor.Gençlerbirliği’ne yarın konuk olacak olan İsmail Kartal yönetimindeki Gaziantepspor, rakibini deplasmanda...

Haber Giriş Tarihi: 20.08.2016 15:49
Haber Güncellenme Tarihi: 20.08.2016 15:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Spor Toto Süper Lig’in 1. hafta mücadelesinde Gençlerbirliğine konuk olacak İsmail Kartal yönetimindeki Gaziantepspor kayıp istemiyor.
Gençlerbirliği’ne yarın konuk olacak olan İsmail Kartal yönetimindeki Gaziantepspor, rakibini deplasmanda yenmek istiyor. Kırmızı-siyahlılar bu sezonki, ilk dış sahada maçında karşılaşacağı Gençlerbirliği maçını 3 puan hedefliyor.
Ligde 53 randevu
Ligde şu ana kadar oynanan 52 karşılaşmada Ankara temsilcisi Gençlerbiliği’nin üstünlüğü bulunuyor. Şu ana kadar oynanan maçlarda Gençlerbirliği 19 kez sahadan galibiyetle ayrılırken konuk Gaziantepspor ise 18 galibiyet alma başarısı gösterdi. İki takım arasındaki 15 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı.
Gaziantepspor rakibiyle şu ana kadar oynadığı 52 maçta fileleri 70 kez havalandırdı. Kırmızı-siyahlılar bu gollere karşılık ise kalesinde 63 gol gördü.
İlk 11 netleşti
Gençlerbirliği ile yarın lig mücadelesinde çıkacak olan kırmızı-siyahlılarda Teknik Direktör İsmail Kartal ilk 11’ini şekillendirdi. Şahinler’in yarın Gençlerbirliği deplasmanında kalede Gökhan, defans dörtlüsünde Barış, Şenol, Elyasa, Van Hintum orta sahanın ortasında Muhammed - Mota, sağ kanatta Larsson Kangwa, sol kanatta Orkan ve forvet arkasında Sergey, ilerde ise İlhan Parlak’ın oynaması bekleniyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.