Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İsmail Kartal: "Deplasmanda üç gol atıp puan alamıyorsak..."

Gaziantepspor Teknik Direktörü İsmail Kartal, Alanyaspor mağlubiyeti sonrası yaptığı açıklamada, “Deplasmanda üç gol atıp puan alamıyorsak bunu düşünmemiz lazım" dedi.Spor Toto Süper Lig’in 10. haftasında Gaziantepspor, deplasmanda...

Haber Giriş Tarihi: 05.11.2016 17:13
Haber Güncellenme Tarihi: 05.11.2016 17:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gaziantepspor Teknik Direktörü İsmail Kartal, Alanyaspor mağlubiyeti sonrası yaptığı açıklamada, “Deplasmanda üç gol atıp puan alamıyorsak bunu düşünmemiz lazım" dedi.
Spor Toto Süper Lig’in 10. haftasında Gaziantepspor, deplasmanda Aytemiz Alanyaspor’a 4-3 mağlup oldu. Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Gaziantepspor Teknik Direktörü İsmail Kartal, maça erken bir gol yiyerek başladıklarını ancak hemen toparlandıklarını ve skoru 1-1 yapıp ardından da 2-1 öne geçtiklerini hatırlattı. Kartal, "Daha sonra yüzde yüz bir gol pozisyonumuz oldu. Bence o maçın kırılma noktasıydı. Onu atabilseydik belki maçı kopartacaktık. Maçın ikinci yarısı başladığında havanın da çok sıcak oluşundan zannediyorum bizim oyuncularımız daha etkilendi. Defansif ve takım savunması açısından biraz fazla açıldık. Maçta 2-1 öndeyken bu kadar fazla açık oynamamız gerekiyor. Sonuçta deplasmanda 3 gol atıp puan alamıyorsak bunu hep beraber iyi düşünmeliyiz. Bunun üzerinde daha çok çalışmalıyız diye düşünüyorum. Bunu düzeltmemiz gerekiyor. Bu maç geride kaldı. Her 2 takım sporcularını da tebrik ediyorum" diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.