Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İsmail Kartal: "Bize katkı sağlayıp fark oluşturacak futbolcuları transfer edeceğiz"

Gaziantepspor’un yeni Teknik Direktörü İsmail Kartal, kulübe katılı sağlayıp fark oluşturacak transferler yapmak istediklerini söyledi.Gaziantepspor, Spor Toto Süper Lig’in ilk haftasında deplasmanda karşılaşacağı Gençlerbirliği maçı...

Haber Giriş Tarihi: 15.08.2016 20:59
Haber Güncellenme Tarihi: 15.08.2016 20:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İsmail Kartal: "Bize katkı sağlayıp fark oluşturacak futbolcuları transfer edeceğiz"
Gaziantepspor’un yeni Teknik Direktörü İsmail Kartal, kulübe katılı sağlayıp fark oluşturacak transferler yapmak istediklerini söyledi.
Gaziantepspor, Spor Toto Süper Lig’in ilk haftasında deplasmanda karşılaşacağı Gençlerbirliği maçı hazırlığını yeni Teknik Direktörü İsmail Kartal yönetiminde başladı.
Gaziantepspor Celal Doğan Tesisleri’ndeki antrenman açma-germe hareketleriyle başlayıp düz koşuyla devam etti. Futbolcularla kısa süre sohbet eden Teknik Direktör İsmail Kartal, daha sonra basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
“İstenmeyen olaylar yaşandı”
Transfer görüşmelerinin bir dönem yavaşladığını belirten Kartal, "Duraklama oldu. İki taraf için de bekleme sürecine girildi. Daha sonra başkan ve yöneticilerimizle görüşerek Gaziantepspor’u isteyerek seve seve gönüllü bir şekilde çalışmayı kabul ettim. Bundan dolayı da çok mutluyum” dedi.
“Gönülden bir şekilde beraber olursak başarı yakalayabiliriz”
Gaziantepspor, Erzurum ve Bolu’da iki tane kamp dönemi geçirdiğini belirten İsmail Kartal, “Buraya geç geldim işin açıkçası. Fiziksel açıdan rakiplerimizle olan arayı kapatmamız için bu iki kamp gerçekten güzel geçti. Çok çalıştık oyuncularımın istekli arzulu ve coşkulu oluşu beni ve ekibimi fazlasıyla motive etmiştir. Bunun karşılığında gerek atletik performans olarak gerekse oyun felsefesi anlamında güzel sinyaller verdik. Bununla beraber Gaziantepspor’un hedefleri doğrultusunda geçtiğimiz sezonlardaki zor günler değil de başarılarına adım adım ilerlemek isteyen adım adım önüne koyarak imkanlarını en iyi şekilde değerlendirip hep beraber birlik ve beraberlik içerisinde Gaziantepspor’un camiasının taraftarının herkesin Gaziantep’i kucaklayarak severek isteyerek ve destekleyerek gönülden bir şekilde beraber olursak başarı yakalayabiliriz” şeklinde konuştu.
“Buradan Fenerbahçe’ye transfer oldum”
Futbolculuk hayatının ilk profesyonelliğini Sarıyer’den buraya gelerek yaşadığını hatırlatan Kartal, ”Güzel günlerimiz geçmişti. Ben buradan A Milli Takıma seçildim. Burada Ümit Milli Takımın kaptanı oldum. Onun için burada olmaktan da gurur duyuyorum. Buradan Fenerbahçe’ye transfer oldum. İnşallah burada da çok futbolculuk hayatım başarılı olduğum yıllarda ki gibi antrenörlük hayatım da bizim dokumuz birbirimize uyuşacağını zannediyorum. İnşallah burada da teknik heyetimiz kulübümüz taraftarımız camiamız uyumlu bir şekilde tekrar başarılı bir sezon yaşatırım diye düşünüyorum” ifadelerini kullandı.
“Türkiye’de kulüpler sıkıntılar içerisinde”
İsmail Kartal, “Hepimizin bildiği gibi şu an Türkiye’de kulüp sıkıntılar içerisinde bizim de kendimize göre sıkıntılarımız var. Başkanımız, yöneticimiz, teknik heyet olarak kaleci ve stoper konusunda gerçekten zor çalışıyoruz. Gece gündüz oyuncu izliyoruz. Geçen sezon benim takip ettiğim kendi profilimizde olan Avrupa’daki oyuncular var. Bu son olaylardan sonra malumunuz birçok oyuncu ile problemler yaşadık. Bunu sadece biz yaşamıyoruz. Diğer kulüpler de yaşıyor. Bunu Fenerbahçe de yaşıyor Adanaspor da yaşıyor. Onun için bu sıkıntılı bir süreç bunu en kısa zamanda atlatıp kulübümüzün kendi imkanları dahilinde ekonomik anlamda en uygunun en doğrusunu getirmek için uğraşıyoruz. Başkanıma da teşekkür etmek istiyorum. Almak için oyuncu almıyoruz. Günde bize 10 tane oyuncu teklifi geliyor. Bakıyoruz ben de böyle bir antrenör değilim. Hayatımızı bu işe verdik. Aldığımız oyuncu burada bize katkı sağlamalı, fark oluşturmalı, bunun için uğraşıyoruz. Kısa zamanda almak için değil takımımıza faydalı olmak için oyuncu bulup çalışıyoruz.
“Futbolda dün yoktur yarın vardır, önümüze bakıyoruz”
Gençlerbirliği maçı için birkaç mevki eksiklilerin olduğunu söyleyen Kartal, ”Buna rağmen biz en iyi şekilde çalışacağız uğraşacağız, oradan puan almak için gideceğiz. Ligin ilk maçıdır deplasmanda oynayacağız Gençlerbirliği de geçen sezon ikinci yarı iyi bir çıkış yakalayan takım son oynadıkları TSYD kupasını da kazandılar. Tabii ki futbolda dün yoktur yarın vardır, önümüze bakıyoruz. Ben Gençlerbirliği takımı ile iyi mücadele ederek iyi sonuçla Antep’e döneceğimi düşünüyorum” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.