Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İsmail Ertekin: "Yaptığımız acemice hatalar bize pahalıya patladı"

Bandırmaspor Teknik Direktörü İsmail Ertekin, Eskişehirspor’a karşı oyun başında yaptıkları acemice hataların takıma pahalıya patladığını ve skordan dolayı üzgün olduklarını söyledi.PTT 1. Lig’in 9. haftasında Eskişehirspor,...

Haber Giriş Tarihi: 30.10.2016 17:42
Haber Güncellenme Tarihi: 30.10.2016 17:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bandırmaspor Teknik Direktörü İsmail Ertekin, Eskişehirspor’a karşı oyun başında yaptıkları acemice hataların takıma pahalıya patladığını ve skordan dolayı üzgün olduklarını söyledi.
PTT 1. Lig’in 9. haftasında Eskişehirspor, Bandırmaspor’u 4-1 mağlup etti. Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında mücadeleyi değerlendiren Bandırmaspor Teknik Direktörü Ertekin, oyun başında yaptıkları acemice hataların kendilerine pahalıya patladığını söyledi. Takımda genel olarak gol yedikten sonra moral çöküntüsü yaşandığı belirten Ertekin, “Basit hatalar sonucunda penaltı ve akabinde ikinci gol oldu. Böyle olunca ilk 45 dakikada direnç gösteremedik, moral ve motivasyonumuz çok düştü. İkinci yarıda toparlanmak istedik ama başarılı olamadık diye düşünüyorum ve böyle bir sonuç çıktı. Skordan dolayı üzgünüz” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.