Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İskoç devi Celtic’e Cebelitarıklı polis memuru cezayı kesti

İskoçya’nın köklü futbol kulübü Celtic, Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu ilk maçında daha önce sadece bir kez Avrupa kupalarında mücadele etmiş Cebelitarık takımı Lincoln Red Imps’a 1-0 yenildi. Cebelitarık takımının golünü ise...

Haber Giriş Tarihi: 13.07.2016 11:41
Haber Güncellenme Tarihi: 13.07.2016 11:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İskoçya’nın köklü futbol kulübü Celtic, Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu ilk maçında daha önce sadece bir kez Avrupa kupalarında mücadele etmiş Cebelitarık takımı Lincoln Red Imps’a 1-0 yenildi. Cebelitarık takımının golünü ise yarı zamanlı polis memuru olarak görev yapan bir futbolcu kaydetti.
Çoğu oyuncusunun futbolu bir yarı zamanlı iş olarak gördüğü ve taksici, itfaiye eri, gümrük memuru ve polis memuru gibi meslek gruplarından oluşan Lincoln takımında, Celtic’e karşı alınan 1-0’lık galibiyetin ardından büyük sevinç yaşandı.
Maçın ardından ise sosyal medyada Celtic’in yeni Teknik Direktörü Brendan Rodgers’a tepkiler yağdı. Bir kullanıcı, “Rodgers sokaktan 11 kişiyi seçip sahaya sürseydi, o 11 kolaylıkla maçı kazanırdı” şeklinde bir yorumda bulundu. Bir sporsever ise kinayeli olarak “Brendan Rodgers, Avrupa’ya sihirli dokunuşunu sürdürüyor” yorumunu yaptı. Maç öncesi takımı hakkında gururla konuşan Rodgers da kariyerindeki en büyük yaralardan birini aldı.
Lincoln Red Imps takımının Avrupa arenasında mütevazı bir konuma sahip olmasının yanı sıra Cebelitartık Premier Ligi’nde 14 yıldır şampiyonluk ipini göğüslüyor.
Serinin ikinci maçı önümüzdeki Çarşamba, Celtic Park’ta oynanacak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.