Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İskender Alın’da Yuvada Kaldı

Ptt 1.lig Ekiplerinden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Orta Saha Oyuncusu İskender Alın İle Yeniden Anlaştı. Tecrübeli Oyuncuyla 1 Yıllık Anlaşmaya Varan Mavi-beyazlılar, İç Transferde Erdal Güneş’den Sonra Tecrübeli Oyuncuyla Anlaşarak Önemli Bir Adım Atmış Oldu.

Haber Giriş Tarihi: 26.06.2016 12:07
Haber Güncellenme Tarihi: 26.06.2016 12:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İskender Alın’da Yuvada Kaldı
PTT 1. Lig ekiplerinden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, orta saha oyuncusu İskender Alın ile yeniden anlaştı. Tecrübeli oyuncuyla 1 yıllık anlaşmaya varan mavi-beyazlılar, iç transferde Erdal Güneş’den sonra tecrübeli oyuncuyla anlaşarak önemli bir adım atmış oldu.
Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, yeni sezon hazırlıklarının başlamasına kısa bir süre kala kadro oluşturma çalışmalarına hız verdi. Daha önce takımın kaptanlığını yapan Erdal Güneş ile yeniden anlaşan mavi-beyazlılar, geçtiğimiz sezon Yeni Malatyaspor’dan transfer ettiği deneyimli oyuncu İskender Alın ile her konuda anlaşma sağladı. Yönetimin tecrübeli oyuncuyla yaptığı görüşmeler olumlu sonuçlanırken, 1 yıllık anlaşma sağlandı. Mavi-beyazlılara devre arasında katılan Alın, ligde 13 maça çıkarken 2 de gol atma başarısı gösterdi.
TATiLDEN DÖNÜŞTE İMZALAYACAK
Geçtiğimiz sezon başarılı bir performans sergileyerek dikkat çeken tecrübeli oyuncu İskender Alın, kendisine gelen teklifi kabul ederken bu oyuncuyla şu an ailesi ile birlikte tatilde olduğu için imzanın dönüşte atılacağı öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.