Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İşitme Engelliler Kadın Ve Erkek Futbol Milli Takımları Manavgat’ta Kamp Yapacak

Dünya Futbol Şampiyonası’na hazırlanan ve birinci etap kamp çalışmalarını Ankara’da sürdüren İşitme Engelliler Kadın ve Erkek Milli Takımları ikinci etap kampını 8-30 Nisan tarihleri arasında Manavgat’ta gerçekleştirilecek.Haziran...

Haber Giriş Tarihi: 30.03.2016 16:47
Haber Güncellenme Tarihi: 30.03.2016 16:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Dünya Futbol Şampiyonası’na hazırlanan ve birinci etap kamp çalışmalarını Ankara’da sürdüren İşitme Engelliler Kadın ve Erkek Milli Takımları ikinci etap kampını 8-30 Nisan tarihleri arasında Manavgat’ta gerçekleştirilecek.
Haziran ayında İtalya’da yapılacak olan Dünya Şampiyonası’na katılacak İşitme Engelliler Futbol Milli Takımı, ilk etap kampını Ankara’da gerçekleştiriyor. 28 Mart’ta başlayan ve 8 Nisan tarihine kadar devam edecek olan kampta Manavgat Belediyesi İşitme Engelliler Futbol takımından Seyit Karaca, Melih Kirişçi, Soner Balcı, Janbert Özeşer, Eren Gümüş, İbrahim Güzel ve Emrullah Palaz’ın yanı sıra Manavgat Kaymakamlığı’nda Engelliler Koordinatörü olarak görev yapan İşitme Engelli Tercümanı Guddusi Aydın yer alıyor.
Milli futbolcuların cumartesi sabahı yapılacak olan idmanın ardından hafta sonunda oynanacak lig maçları için takımlarına dönecekleri, pazar günü maçların ardından yeniden Ankara’daki kampa katılacakları bildirildi.
Diğer taraftan İşitme Engelliler Futbol Milli Takımı’nın ikinci etap kampının Manavgat’ta yapılacağı bildirildi. İşitme Engelliler Erkek Milli Takımı 18-30 Nisan tarihleri arasında, Bayan Milli Takımı ise 8-18 Nisan tarihleri arasında Çolaklı’da bulunan bir otelde kamp yapacak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.